Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Komedie

Recenze (8)

plakát

DogMan (2023) 

Jako tohle se Bessonovi povedlo. Už dlouho ve mě nenechal film takový dojem jako DogMan. Silný příběh, úžasná hudba a ten tajuplný poklid v tom všem, co se tam odehrálo. Za mě pecka a i hlavní role dokonalá... Vlastně tam hodně hrála nad to zlo ,,slušnost a upřímnost". Nebudu rozebírat co a jak se tam stalo, ale způsob jak to všechno bylo podané stojí za to ...

plakát

Běžná selhání (2022) 

hrozně rád bych dal dal 5 hvězd, ale něco k tomu chybělo. Zahrané moc hezky, napětí taky v pohodě, ale prostě něco pořád chybí a 4 hvězdy u českého filmu jen tak nedávám. Ale jinak doporučuji, i když ne každému se to bude líbit, není to na oddech, ale na zamyšlení se. A Táňa Medvecká je super, děkuji.

plakát

V síti (2020) 

Tak a konečně jsem to viděl. (hnus). Natočené moc dobře, herečky super výběr. Ale dávám jen 4/5, protože mi schází to, zda byli nějak potrestáni ti predátoři....To by tomu dalo punc toho, že se to nějak řeší a ne že se to jen bohužel děje. Ale jinak dobrá práce a pro rodiče... věnujte se svým dětem ať vyrostou ve slušné lidi, protože tahle společnost se mi zdá nějak a to hlavně díky nezájmu rodičů a hlavně internetu podivná... :-(

plakát

Máma (2019) 

Mama je dobrá, ale pomsta je silnější... co na to říct, nic nového pod sluncem, ale dá se na to koukat, herecky je nej asi mama, jinak celkem nuda, žádná lekačka, jen trochu napínavé a konec taky nic moc, jako by to bylo šité horkou jehlou, šlo to udělat 100pro lépe.

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Jsem v Čechách, tak odpočívej v pokoji Fredie. Krásně udělaný film o legendě. Dojímavé, pohoršující sekvence, ale to k tomu patří. Fredie, resp Queen, díky za to že jste a budete.... Verbale jdi se bodnout, v tomhle případu jsou tvé rádo by žerty nemístné. :-( Se divím že tu ještě pořád vypisuješ :-(

plakát

Na doraz (2017) 

Jako na nudný podvečer a s nutnou dávkou trpělivosti je to tuctová honička matky a jak název napovídá s únosci. Nic nového, film zbytečně dlouhý a díky přetáčení se to dalo vydržet. Berry je celkem v pohodě, i když má na víc, ale asi se držela scénáře. Jinak celkem 2+. Nic víc a nic méně.

plakát

Hardcore Henry (2015) 

Tvl a proč ne, po dnešním znechucením nad supermanem a baťmanem mi tohle přišlo jako vysvobození, jistě slátanina to byla, ale rozhodně zábavnější, než to co jsem již zmiňoval. Zaku sorry, ale tohle jsi nevychytal. Já se hezky bavil, i když některé pasáže (nudily) ale pak se to zase rozjelo. A pak že soudruzi s pomocí nějakého jiného teamu neumí natočit slušnou oddechovku. Něco na styl Noční hlídka a Denní hlídka, jen o trochu svižnější a v jiném stylu. A hlavně pc pařmenům se to muselo líbit, škoda že to nešlo ovládat na klávesnici.

plakát

The Veil (2016) 

Po shlédnutí se ve mě bouří dva pocity. První je...dobře natočený film a kvalitní herci, možná to ale není to co bych chtěl vidět. Proč se poslední dobou točí filmy o fanaticích, ať už válečných, nebo sektářích, to se pak nedivím co se děje ve světě. Že jsou lidi, kteří si to přeberou jinak, než je zdrávo. No, možná to všechno přebije dojem z filmu, který vůbec není špatný, ale přes všechno, ne každý to pochopí, že je to jen film, pro zábavu a ne pro to aby se páchalo zlo ve světě, jako se to děje a bohužel dít bude. Už dlouho jsem neviděl horor kde bych se krásně, třeba i hodně bál...buď to je to o fanaticích, psychopatech, ale nějak z toho postrádám to kouzlo tajemna. Brutalita a krev mi ve filmu nevadí, je to přece jen film, ale ti co to nezvládají ať na takové filmy raději nekoukají, kdo ví k čemu by je to mohlo nasměrovat.