Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Krimi
  • Akční

Recenze (2 016)

plakát

Fargo - Kohoutí král (2014) (epizoda) 

Bohužel ani druhý díl nenabídl nic extra, najdeme zajímavé scény to ano, ale něco tomu chybí. Herecké výkony jsou zatím největší klady a na nich zatím seriál stojí.

plakát

Fargo - Krokodýlí dilema (2014) (epizoda) 

První polovina nebyla moc dobrá, ale nakonec se pilotní díl zvedl. Těžko soudit z prvního dílu, jestli seriál výrazně zaujme nebo ne. Nechám si rezervu a uvidím v dalších dílech.

plakát

Živí mrtví: Počátek konce - 100 (2017) (epizoda) 

Jedna z postav předchozích sérií hlásí návrat. Už v začátku přijde scéna, kde ho zombie pronásleduje, dech beroucí scéna a její záběr neměl chybu. Hudba tomu dává ještě větší grády. Celý díl nás seznámí se Salazarem a co ve skutečnosti je. Rozhodně není žádný svatoušek, čeká nás napínavý díl, který vyvrcholí v závěru. Celkově v této sérii je prostředí daleko zajímavější a seriál dostává nový směr, který chybí originálu a od Fear Walking Dead tohle nemohl nikdo čekat, což je obdivuhodné, co tady tvůrci v prvních dílech předvádějí. Doufám, že se i v dalších dílech nezastaví, tempo nepoleví a atmosféra nezmizí. Prozatím máme velký důvod k potlesku.

plakát

Živí mrtví: Počátek konce - Konec známého světa (2017) (epizoda) 

Tempo ustoupilo, ale to neznamená, že se jedná o špatný díl. Rodina se teď už bez jedné hlavní postavy usídlila, přesto je zatím co sledovat, protože jsme na začátku. Snad se nedočkáme celosériového usídlení jako bylo ve Walking Dead a to nejhorší druhá série Walking Dead na farmě, které se poslední série přinejmenším přiblížila. Zatím větší námitky nemám.

plakát

Živí mrtví: Počátek konce - Nová hranice (2017) (epizoda) 

Nemusíme čekat dlouho na další kvalitní díl a hned druhý jde v dobrých stopách. Start nám vyrazí dech a máme tu první pořádný zvrat seriálu, což chválím, ač jsem nerad. Tempo mírně kleslo, ale nic převratného. Možná se mi to zdá, ale při napínavých scénách se zombie buduje atmosféru tato řada nejlépe z celého seriálu a troufám si říct, že i originál předčí. Nebudu předbíhat, ale zatím maximální spokojenost.

plakát

Živí mrtví: Počátek konce - Oko pozorovatele (2017) (epizoda) 

Akční a napínavý nářez od samého počátku. Nepamatuji si tak nervy drásající díl ani u originálu. Start nové řady se vším všudy a až na pár nelogických detailů výborný vstup. Ukončil jsem druhou sérii s plnými počty a i S03E01 střílím ze startu ostrými 5*.

plakát

Psí poslání (2017) 

Citová ždímačka, ale já to beru, k takovým snímkům to jednoduše patří. Příjemný příběh, který chytí za srdíčko. Nebýt místy táhlého děje, neváhám jít do plného počtu .. 8/10 = 83%

plakát

Vyšehrad (2016) (seriál) 

První polovina seriálu dobrá, ale druhá byla o třídu horší. Člověk, který rozumí fotbalu se pobaví .. 6/10 = 65%

plakát

Piráti z Karibiku: Salazarova pomsta (2017) 

Probuzení Pirátů a právě včas. Byl jsem přesvědčený, že jdu jen další průměrný díl této série, ale silně jsem se spletl. Od prvních minut je úroveň znatelně jinde, než právě v předchozích dvou dílech. Děj chytí a nepustí až do samého závěru, což je výborné. Probuzení mrtvých postav nebylo tedy na škoda a i když se objevily jen na moment, tak si divák vzpomněl na první dva díly. Nové postavy jsou dobré a i když nedominují, tak se na ně dobře dívá. Hlavně tedy na mladou Kayu Scodelario, kterou jsem viděl v sérii Labyrintu. Ty její dvě .... se jednoduše nedaly přehlédnout a mužský divák i díky tomu udrží pozornost po celé dvě hodiny. Depp je v tomto dílu trošku vedlejší, ale bez něj by Piráti neměly šťávu. V tomto dílu je to zkrachovalý pirát, který se topí ve vzpomínkách a bez promile není téměř vidět. Na druhé straně Salazar, který byl také dobrý, ač jsem čekal závěr trošku epičtější. Celý díl je zvládnutý dobře, od atmosféry až po efekty a není mu moc co vytýkat. Přesto když zavzpomínám na druhý díl, tak trošku ztrácí, ale řadím ho na druhý nejlepší díl celé série. Jsem vděčný tvůrcům, že jsem se po dlouhých letech u Pirátů zase bavil .. 8/10 = 87%

plakát

Uteč (2017) 

Ohlasy, jak se jedná o dvouhodinový orgasmus a další 3 dny se vám budou chvět ruce, je značně přepísklý. Jen díky tématice je snímek takhle vysoko a i když bych si také rád pohrál s nějakým cikánem, tak si umím představit daleko brutálnější věci než tady. Get Out řadím někam do silnějšího stravitelného průměru. Děj je dobrý, netáhne se a rychle uteče a i díky tomu nemám větší problém .. 6/10 = 65%