Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při cestě na ranč je vrtulník sestřelen a přeživší z posádky vrtulníku musí dojít zbytek cesty pěšky, zatímco se Madison a Nick dostávají na ranč autem. Strand pouští do hotelu několik rozzuřených uprchlíků a namlouvá jim, že je doktor, aby je uklidnil. (Doomcourier)

Recenze (9)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi největší klad epizody je "náhlá smrt" bez tanečků jedné z ústředních postav. Sice je to taková ta smrt stylu možná-by-to-ještě-mohl-nějak-přežít, ale i to se počítá. Také je příjemný návrat do hotelu na pobřeží (známé lokace i tváře) a doslova nic iritujícího se neděje. No... ono se neděje vlastně vůbec nic celou epizodu (krom toho osvěžujícího začátku) ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER Travis to má za sebou, Lucy je jednou nohou v hrobě, většinou inteligentní a rozvážný Nick se chová jako bílej rasista v černém gethu, Alicia je jediná vpohodě no a mámě Madison začíná hrabat... Jo a Strand je zase ve hře :) ()

Reklama

classic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Som celkom rád, že sa úroveň zlepšila po predchádzajúcej, mdlej epizóde, keď som ani pomaly nestihol registrovať náhlu, úvodnú, vrtuľníkovú, tragickú scénu, lebo tú tvorcovia veľmi rýchlo vytasili na diváka, na jednej strane vidím geniálne spracovanú sekvenciu, ale na strane druhej, v zápätí prichádzam o obľúbenú postavu, ktorej som akosi vždy musel fandiť. Preživší z voľného, strmého pádu budú nejakú chvíľu v depresívnom, upršanom počasí dúfať, že sa dostanú na ranč : „Zlomená čeľusť” , kde budú čoskoro tiecť slzy potokom, alebo scenár opäť ponúka niečo, čo ja vyžadujem, dôjde i na Stranda, ktorý pomôže jednému pôrodu, kde následne bude konfrontovaný s jednou zdrvenou ženou, ohľadom ktorej som presne vytušil jej koniec, aby aspoň tesne predtým, splatila DLH, čo mu nakoniec pomôže... Postava Madison Clark je ako Rick Grimes v sukni. A opozitum je Troy, ktorý absolútne nerozmýšľa, a kiksy sú jeho doménou. Bohužiaľ, čoraz viac sa znižuje počet postáv. Očakávam, že je prichystaný TROMF, trebárs aj ESO v rukáve ! ? Pevne verím, že áno ! ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nemusíme čekat dlouho na další kvalitní díl a hned druhý jde v dobrých stopách. Start nám vyrazí dech a máme tu první pořádný zvrat seriálu, což chválím, ač jsem nerad. Tempo mírně kleslo, ale nic převratného. Možná se mi to zdá, ale při napínavých scénách se zombie buduje atmosféru tato řada nejlépe z celého seriálu a troufám si říct, že i originál předčí. Nebudu předbíhat, ale zatím maximální spokojenost. ()

Furmi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER !!! ....... : No som veľmi zvedavý kde sa bude seriál ďalej uberať po takto skorej nečakanej smrti Travisa hneď na začiatku (ešte len) tretej série. Považoval som ho za jednu z hlavných postáv (keď nie úplne hlavnú) a za ťahúňa seriálu. Fear sa zas ukázal ako úplne nepredvídatelný a s postavami sa zahráva úplne iným spôsobom ako TWD (ako som spomenul v komente po zhliadnutí druhej série, máme tu viacero hlavných línií a nešpecifikovanú hlavnú postavu). ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama