Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Učitelka (2016) 

Příšernej film! 5*

plakát

Rapl - Série 1 (2016) (série) 

To je tak, když máte v týmu výrazně dobré i výrazně špatné hráče zároveň. Dobrou atmosféru a některé herecké výkony táhne dolů špatné vyprávění a jiné herecké výkony. K žehlení dobrý, ale škoda neproměněné šance.

plakát

Interstellar (2014) 

Nemohl jsem se ubránit pocitu, že jsem tento film už někdy viděl. Ale jak tu již někteří psali, bude to tím, že je to kompilát několika filmů. Já tam viděl například Horizont události, Vesmírnou Odyseu, Propast i Kontakt. No proč ne, ono dnes nejde o to natočit něco, co tu ještě nebylo, ale udělat to hezky. A navíc mě téma i autorovo pojetí složitých fyzikálních jevů celkem bavilo. Tím by můj komentář končil, kdyby tento vizuálně krásný film (ale který film dneska není) netrval úplně zbytečně 3 nekonečné hodiny. Tak dávám tři hvězdy, za každou hodinu jednu.

plakát

Donnie Darko (2001) 

Znáte ten pocit, když dočítáte knihu, u které jste si nebyli ze začátku jisti, zda ji vůbec dočtete, ale postupem času jste se do ní zamilovali, a čím méně stránek vám zbývalo k dočtení, tím víc jste se báli, že skončí? Tak takhle je to i s tímto filmem. Navíc když skončí, zjistíte, že si s vaší myslí někdo velmi elegantně vytřel zadek. Apropo, podobný závěr má i film Jakubův žebřík. Což je ještě větší magorárna.

plakát

Dlouhá cesta dolů (2014) 

Neříkám, že je to špatný příběh, ale je to strašně špatný film.

plakát

Let (2012) 

Možná, že kdyby se tento film nejmenoval Let, a nevzbudil tak od začátku v divácích falešný dojem, že půjde o 2 hodiny napínavé akce odehrávající se ve výšce 11 km, dostal by o pár hvězdiček víc. Pokud čekáte filmovou atrakci plnou akce a vizuálních efektů, pusťte si radši něco jiného. Toto není příběh o ztroskotání letadla, ale člověka, a je velice dobře vyprávěný. Tak snad jen ten název. Podívejte se kolik procent má takový film Dnes naposled (což by byl mimochodem skvělý název i pro tento film).