Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (39)

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Nechápu některé komentáře zde... Ohraný příběh, ale jsou to SW, tak 4 hvězdy... WTF??? Jo, jsou to SW, ale je to epizoda IV, nebo VI, tj jedno. Mělo by jít hlavně o příběh, ne? A ten už tu byl, dokonce 2x... Zklamání roku. 1 hvězda za droida a toho hláškujícího čmouda. Druhá za to, že už tam nebude Solo. A ten záporák??? Vypadá na 20 a hrůzu pouští jen když si sundá helmu a promluví, spratek ze zmijozelu co by nevyděsil ani Nevilla Longbottoma.

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Hodnotil jsem příliš brzo...a to po první serii. V probíhající čtvrté musím z těch pěti hvězd ubrat, je to neuvěřitelně nudný.

plakát

Jako opice (2011) odpad!

Ty pseudoznalci tady už museli úplně zešílet. Tohle je a největší sratchka jakou jsem kdy viděl. Holky trénujou, plavou, držej se za ruce. TO JE VŠE!!! Zmáklo by se to i za 7 minut a i ty by byly k smrti nudný.

plakát

The End (2012) odpad!

Chlap chce spáchat sebevraždu a proto z revolveru vyndá jeden náboj, aby měl naději WTF???

plakát

Sněhurka a lovec (2012) 

Thor to celý neutáhne. A i to jablko hrálo o 3 třídy lépe než Sněhurka.

plakát

Anyone But Me (2008) (seriál) odpad!

Totální sračkááááááááááá. Jena pizda je hotová z toho, že se jí ta druhá stěhuje a ona bude muset dojíždět NEUVĚŘITELNÝCH 30 min aby se mohly holky vylízat.... nuda

plakát

Drive Angry (2011) 

JESUS!!!!! Was a carpenter. Super role Fichtnera. A Cage kterej klátí šlápotu a při tom povraždí tlupu zabijáků je parádní.