Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Thriller

Recenze (34)

plakát

Hidden (2015) odpad!

Otřesná nuda, nesnesitelné hlavní postavy (hlavně to děcko). Dávám odpad, protože bohužel nižší hodnocení tady dát nejde.

plakát

Jak vyrobit vraha (2015) (seriál) 

Svěděctví o tom, že se americká policie neštítí ničeho a ještě tyto ohavné činy prezentuje jako Boží vůli. Dokument je krásnou ukázkou toho, jak soudní systém USA funguje pouze ve prospěch bohatých a vlivných. SPOILER: Můj typ na skutečného vraha je mladší bratr oběti.

plakát

Ďábel od vedle (2019) (seriál) 

Skvělý dokument o monstrprocesu vedenému proti americkému automechanikovi, který se podobal jedné fotce Ivana Hrozného - nacistického dozorce v koncentračním táboře Treblinka.

plakát

Americká vražda: Rodina od vedle (2020) 

Velmi dobře udělaný dokument. Přehledně a jasně zpracované, v časových liniích se dá dobře orientovat. Ovšem na obsah se musí člověk psychicky obrnit.

plakát

Babadook (2014) 

Sobecká, blbá a hysterická kráva tězce nezvádá svého rozmazleného vychcaného zmetka syna, který je nebezpečný pro sebe i okolí. Celé to stále graduje a i když se to snaží o nějaký hororový nádech a hlubší myšlenku, já osobně jsem si film vůbec neužil, protože jsem se nedokázal zbavit příjemného pomyšlení na to jak dávám oběma hlavním "hrdinům" kopačku do hlavy.

plakát

Co se z nás stalo (2015) odpad!

Co se z nás stalo? Banda dementních čurá*ů! Ta se z nás ale nejspíš nestala, ale už dávno jsme jí byli... Příběh dysfunkční rodiny z dánského předměstí která totálně posere všechno, na co sáhne. Já osobně si přál tak od 25. minuty, aby už celé předměstí vybombardovali a byl konec, to se bohužel nestalo a tak jsem přišel o 85 minut života a těžce toho lituju. Ubohá atmosféra a naprosto debilní, nelogické, nesoudné jednání VŠECH postav dělají z Co se z nás stalo jednu z nejhorších sraček, které jsem kdy viděl.

plakát

Chaos (2005) odpad!

Viděl jsem jen málo horších filmů. Jako komedie to ale místy ušlo...

plakát

Lidská stonožka 2 (2011) odpad!

Nedávám odpad, protože bych nerozdýchal ten "hnus" co ve filmu je. Dávám odpad, protože je to totální blbost, "oběti" mají x možností utéct, před jistou smrtí se koukají na svého tyrana jak k nim pomalu jde a nechají se zabít. SPOILER ALERT: Na konci veme jedna "oběť" trychtýř, zapíchne ho do prdele svému tyranovi a hodí do něj stonožku? Opravdu??? :/

plakát

Night of the Demons (2009) 

Musím říct, že v průběhu se mi to nezdálo až tak strašné, a i přes to, co všechno už jsem viděl mi to občas přišlo i trošku strašidelné, chtěl jsem původně dát dvě hvězdičky, ale konec filmu nakonec způsobil, že dám jen jednu.