Reklama

Reklama

Pach krve 5: Krvavý masakr

  • USA Wrong Turn 5: Bloodlines (více)
Ukázka z filmu 5

Skupina studentů se vydala do městečka Fairlake na slavný halloweenský hudební festival. Cestou je ale přepadla skupina kanibalů, kteří dostali chuť na krvavou hostinu... Pětice studentů – Billy, Cuz, Lita, Gus a Julian – vyráží o Halloweenu na hudební festival ve Fairlake v Západní Virginii. Ve městě vrcholí přípravy na festival a celou akci sleduje televize. Televizní reportérka Kaleen si jde zaběhat, ale je přepadena a ubodána trojicí kanibalských zabijáků, které vede sériový vrah Maynard. Pětice studentů pokračuje autem na festival a cestou omylem srazí po silnici jdoucího Maynarda. Ten na ně zaútočí nožem. Mladíci začnou Maynarda kopat, když vtom na místo přijede šerifka Carterová, která zatkne Maynarda i Billyho, který vezme vinu na sebe. Ostatní studenti odjíždějí do motelu. Vše sledovala trojice kanibalů, kteří po odjezdu šerifky zabijí jejího zástupce...
Na policejní stanici se Maynard a Billy ocitnou za mřížemi spolu s místním opilcem Mosem. Maynard začne všem vyhrožovat, že pokud se nedostane na svobodu, jeho kanibalové všechny vyvraždí. Šerifka však zjistí, že se jedná o neodsouzeného sériového vraha, a hodlá čekat na příjezd policejní eskorty druhý den ráno. Kanibalové ale mezitím odpojí město od telefonního signálu a elektřiny... (TV Prima)

(více)

Videa (10)

Ukázka z filmu 5

Recenze (248)

Faustka 

všechny recenze uživatele

Pětka je tady, takže co "originálního" nám nastraží. Bezstarostné studentíky, kteří nic netuší. Mladou ambiciózní šerifku, jejímž úkolem je vyčistit město od násilí. Velitele tupounů v nesnázích .. a nakonec tupouny disponující výrazem smradlavého pukavce, projevem podříznutého podsvinčete a mozkem manipulátora Jigsawa. Halloweenská oslava může začít. Nebo už začala, nejsem si jistá. Pro jistotu se ohlédnu… ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|70%| Pátý díl této komediálně laděné hororové série. No, oficiálně bych to takto nenazýval, ale já si nemůžu pomoct. První díl byl vážnější, hororovější, druhý děsně ujetý, třetí - tam se ujetou trochu umírnila, ale byla tam zas zábavná a skvělá atmosféra mezi trestanci. Čtvrtý byl slabší, ale furt zábavný. Pětka přinesla opět ujetost – spíš bych to bral jako hororovou komedii. Úmrtí bylo drsné, šťavnaté, ale hlavní bylo, že jsem se pobavil – pojato to bylo nadlehčeně. „Hejkalové z lesa“ byli opět vtipní – zde snad asi nejvtipnější ze všech dílů. Není co dodávat. Hit to není, ale při špatné náladě mi toto určitě zvedne náladu. ()

Reklama

Gorehound 

všechny recenze uživatele

V podstate veľmi podobné štvrtému dielu, klasický U.S. gorefest, tentokrát za podpory patrične démonického Dougha "Pinheada" Bradleyho, ktorý medzi Virginských šialencov zapadol na splatterovú jedničku. Mám pocit, že režisér Declan O´Brien sa diel od dielu zlepšuje, tentokrát pridal i na napätí a atmosfére (výpadok prúdu, šerifka, ktorej držíte palce), i keď samozrejme ešte je čo zlepšovať, a jednička ostáva neprekonaná. Trošičku mi možno ku sympatickej, peknej šerifke ako hlavnej hrdinke chýbal aspoň nejaký menší happyend, ale to je subjektívne a v horroroch nie vždy pravidlom. I tak sa ale jedná o poctivú krvavú jazdu s vynikajúcími gore efektami. ()

Nivenx 

všechny recenze uživatele

Declan O'Brien napsal svůj druhý scénář a to k pátému dílu Wrong Turn. Od té doby jsme se přesouvali z lesů a tentokrát jsme v městečku, kde mutantům velí Doug Bradley alias "Pinhead", a to je jediné co se dá na tomhle filmu pochválit, jelikož on byl přesvědčivý a nemlel kupodivu takový bláboly, jinak zbytek ještě horší jak v předešlém díle. Každopádně o inteligenci postav v tomto díle by se dal napsat román. Zde už ani to gore nic nezachrání, jelikož už to prostě nebaví. Už to netoč!!! 25% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Asi nemá cenu od těhle filmů čekat cosi mimořádného. Vpodstatě mě nakonec zajímá, jak jsou udělané gore efekty a zda se někomu podaří přežít, či ne. Škoda, že tvůrci tentokrát předvádí nejen dementní kanibaly, ale i jejich oběti. Vlastně to vypadá, že kreténi jsou úplně všichni. Pak si jen stále říkáte, proč proboha dělá postava přesný opak toho, co by udělal normální člověk. Když se řítí sekačka na hlavu nebohého mladíka zahrabaného po krk do země, vytane vám na mysli mimoděk Caligula. Asi pocta jeho žacímu stroji. Jinak jsou smrti debilní a bez nápadu stejně, jako je celý film... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Většina filmu se natáčela v UFO Film & Television Studios v Dolna Malina, vesnici u Sofie v Bulharsku. Natáčelo se 19 dní. (LUKICKK)
  • V čase 0:17:43, když policista padá k zemi, je vidět, jak mu z pravého stehna upadne šíp. V dalším záběru na ležícího policistu mu šíp zase z pravého stehna trčí. (Ace.A.T.L.)
  • Jedná se o druhý hororový film, ve kterém hraje Doug Bradley a má podtitul "Bloodline". Tím prvním byl Hellraiser IV: Bloodline (1996), v českém názvu Hellraiser 4: Pekelný jezdec (1996). (hladass)

Reklama

Reklama