Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012) 

Překvapivě koukatelný, bez klišé pohledů a nahýho Pattinsona. Díkybohu.. Teď vážně. Uteklo to rychle, děj dobře šlape, dobrá akce, dobrý konec. Aspoň to zakončení "ságy" je pořádné ;)!

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 

Při výběru herečky do role Lisbeth jsem nejdřív nadávala. Ale Rooney Mara nezklamala!!!!!! Výborná práce :)

plakát

Invaze (2007) 

Přestože podobná témata zbožňuju, a přesně chápu proč se většině hodnotícím tento kousek nechtělo bodovat výš, tak si stejně myslím že je tento film dost nedoceněný. Atmosféra fungovala jak měla, Nicole boduje a Daniel jako věrný přítel jak by smet. Jen ten konec byl trochu mimo. Jako skok do akčňáku, který se tam moc nehodí, a člověk by byl snad i rád kdyby to skončilo poklidnější cestou. Nevím jak ostatní, ale já jsem ochotná přehlédnout nelogičnosti a občasné nesrovnalosti kvůli jinak dobrému příběhu a hercům.

plakát

Mr. & Mrs. Smith (2005) 

Spíš taková oddychovka na sobotní večer. Hloupoučký příběh typu Lásko zabiju tě a tak dále. Ale herci!! Angelinu Jolie přímo zbožňuju, pro tu bych i zabíjela. Brada jsem před tímto filmem nějak zvlášť neřešila. Ale teď je to moje oblíbené duo :).

plakát

Návrat do Cold Mountain (2003) 

Tento film jsem viděla asi 7x a nikdy mě nepřestal bavit. Okouzlující příběh dvou lidí kteří se vlastně ani pořádně neznají, ale stačilo pár okamžiků a už to jiskří:). Perfektní Jude Law putujicí přes půlku Ameriky za svojí láskou - famózní Nicole Kidman. Ta to zahrála opravdu dobře, člověk by vážně řekl že je čím dál lepší. Vedlejší dějové linie mi vůbec nevadily. Právě naopak. Natalie Portman zabodovala na celé čáře, jen mi bylo líto, že Cillian Murphy nedostal víc prostoru. Dále Renée Zellweger. Byla výborná, jen jsem měla občas chuť vzít lano a přivázat jí ty ruce k tělu. Ale Oscara jí přeju, to teda jo! :)

plakát

96 hodin (2008) 

Co může být lepší než sympaťák zachraňující svoji unesenou dceru ala Jason Bourne? Napínavá svižná akce která všechno napětí "kde jen je" a "nikdo mě nezastaví" nechává rozvinout postupně. Škoda že Maggie nedostala víc prostoru, protože si myslím, že má co předvést. Famke krásná jako vždy. A nakonec Liam. Má vůbec cenu tohoto herce vychvalovat do nebe, když to udělalo tolik lidí předemnou? Jste skvělý, talentovaný a vím jistě, že na vaše filmy budu koukat i za deset-dvacet let. Bravo.

plakát

Sedm (1995) 

Kdo jiný než David Fincher je schopný natočit takové téma tak skvěle? Všech sedm hříchů je naservírováno s takovou precizností až je to strašidelný. Atmosféra fungovala výborně, déšť, celkově stísněný pocit a Freeman jako detektiv před důchodem. Pitt rozhodnutý dokázat že není jen zelenáč ale plnohodnotný detektiv. A krásná Gwyneth Paltrow. Co jinýho říct. Snad jen že konec byl takovou malou krvavou třešničkou na dortu.