Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (634)

plakát

Za každou cenu (2016) 

Velmi dobrý film. Prakticky lze jen vytknout trošku pomalejší spád. Jinak herecky skvělé, pár dramatických momentů hezky napíná řiť. Konec fajn. Velmi poctivé 4 hvězdy.

plakát

Den patriotů (2016) 

Berg se prostě nezapře! Patos stříká na všechny strany jak fontána, ale tady jsem to nějak očekával, takže jsem byl zklamaný tak na půl. Jinak slušné drama s výbornou přestřelkou vylepšenou o pár hřebíků. Dramaticky v pořádku. 130 min bez problému uteče.

plakát

Velká čínská zeď (2016) 

Ano, je to céčko první kategorie se vším všudy. Hodnocení za jednu hvězdu plně chápu, ale já se nechal unést vizuálem, zvukem a tou neuvěřitelnou velikostí.

plakát

Dívka ve vlaku (2016) 

Začínám stárnout, když dám 3 hvězdičky filmu kdy podprůměrně inteligentní divák zná vraha po 30 min filmu. Ničím nepřekvapující drama o alkoholičce a děvce co by ošukala i kolo, kdyby jí neujelo. Být mi o 15 let méně, asi bych napsal mnohem pochvalnější komentář. Takhle zbyla jen Emilka a čekání na konec, který mě vůbec nepřekvapil....

plakát

Pustina (2016) (seriál) 

Ach jo, po brutálně depresivním začátku se dostavilo klasické české rodinné tragické klábosení. Jaká škoda! Mohl to být seriál co si může měřit kvalitu přirození s tím nejlepším gigantem ze západu. Výtečný Dušek, kterému šlape na paty Stivínová. Nejlepší český seriál po Případech....

plakát

Poslední král (2016) 

Povinnost pro všechny naše reprezentanty ve sjezdovém lyžování. Takový Bank by určeně koukal jako braven. Já jsem koukal 100 min na příjemnou pohádku ze severu a užíval si teplo pohovky.

plakát

Deepwater Horizon: Moře v plamenech (2016) 

Nebýt závěrečných keců Markyho před synchronzovaným seskokem, pětkoval bych - neléčitelná alergie na patos. Jinak velmi slušné ve všech ohledech, posledních syrově hořících 15 min na jedno nadechnutí.

plakát

Rozkaz zabíjet (2016) 

Překvapivě dobrý mix béčkového sci-fi a akce. Podobný ( totožný ) náměť bych našel ve 20 filmech, který Kill Command hezky vycůcl, ale proč na konec ne? Nuda to nebyla, sem tam jsem si i pobavil....víc jsem nečekal.

plakát

Zúčtování (2016) 

Role jako kovaná pro nejslavnější herecké poleno za velkou louží! Konečně dal někdo Benovi roli co mu sedne na 101% a vypadá to celé téměř dokonale. V letošním roce pro mě top film. Scénaristicky v pohodě, akce velmi dobrá, celkově to šlape jak má ( mix akce a drama ). Návrat ke kořenům výborně zpracovaného thrilleru, který se v současné době vytrací jako jedovatý pšouk na čerstvém vzduchu.

plakát

Sedm statečných (2016) 

Kdybych srovnál s "originálem", tak Chris a jeho banda vítězí na plné čáře. Když budu dělat, že něco takového neexistuje tak musím napsat, že jsem viděl povedený moderní western, kterému chybělo to úplného rozkvětu pár věcí. Osobně mě nejvíce chyběla nějaká provázanost a vykreslenost hlavních postav. Úvodní verbování bylo slabounké taky. Posledních 30 min ovšem nabídlo krásnou akční podívanou, která byla pastvou pro krvavé oči. Hodně slabě svítící 4 hvězdičky.