Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (10)

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Možná nejgeniálnější seriál vůbec. Kvanta vtipů v každé epizodě, sympatické postay, skvělý český dabing a kvalita jednotlivých sérií určitě nijak neklesá. M*A*S*H řadím určitě do mé seriálové TOP 3.

Californication

Californication (2007)

6. série - Tohle má bejt jako co?! Přestože jsem hodnotil první dvě řady 5*, tak šestá už balancuje někde mezi odpadem a jednou hvězdou, takže teď babo raď. Hlavní věc, co ze 6. série dělá poměrně extrémní sračku, je zejména výběr postav. Jsou buď absolutně nezajímavý, nebo totálně nesympatický. Dialogy jsou ještě o 100% víc perverznější než kdy jindy, problém ale je, že už nejsou vtipný. Buď už jsme je jednou slyšeli, nebo jsou prostě trapný, někdy dokonce obojí. Nejsem rozhodně žádnej puritán, ale sere mě taky do očí bijící snaha nacpat za každou cenu nějakou sexuální scénu i tam, kam se absolutně nehodí. Jasně, většina seriálu má postupem času sestupnou tendenci, ale takovej sešup jako u Califorication jsem snad nikde jinde neviděl. Mrzí mě to, protože jsem si ze začátku Hanka Moodyho oblíbil a tohle si nezasloužil. // Po dokoukání 7. série zvyšuju na 4*, zase mě to baví!

Scrubs: Doktůrci

Scrubs: Doktůrci (2001)

Můj nejoblíbenější komediální seriál vůbec. Pohodička, co mě vždycky zaručeně rozveselí.

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Tak po shlédnutí Breaking Bad mám tendenci ostatním seriálům snížit hodnocení alespoň o hvězdičku, aby to bylo fér. Snad první seriál, kterej neztrácí postupem času tempo, ale neustále ho nabírá. A to kurevsky. Je to prostě neskutečná jízda, kdo neviděl, přichází o pravděpodobně nejlepší televizní zážitek všech dob. Bitch!

Narcos

Narcos (2015)

Po prvních pár dílech druhé série musím říct, že nic podobně výborného tu nebylo opravdu dlouhou dobu. Fakt si užívám každou minutu. Téměř dokonalost!

Zákon gangu

Zákon gangu (2008)

Neskutečná paráda, SoA řadím hned vedle Breaking Bad mezi moje nejoblíbenější dramatický seriály. A ten soundtrack, někdo si tady dal fakt práci!

Gangy z Birminghamu

Gangy z Birminghamu (2013)

Tak tohle byl zážitek, vychutnával jsem si každou minutu, prakticky každá scéna je materiál na trailer, tak dokonalý to je! Každej díl je prostě skvost. A herci? Každýmu, ale opravdu každýmu bez výjimky, sedí jeho role jako prdel na hrnec. Cillian Murphy je hereckej bůh, věřil jsem mu každý slovo. K tomu všemu přičtěte dechberoucí dobovou atmosféru, téměř dokonalý dialogy a snad nejlepší seriálovej soundtrack. Za mě mnohem povedenější i než Boardwalk Empire. Tady prostě není o čem - jasná plná palba!

Babylon Berlín

Babylon Berlín (2017)

Naprosto vynikající po všech stránkách! Opravdu téměř bez výhrad. 5/5.