Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Romantický

Oblíbené seriály (10)

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Naprosto perfektní. Všechny postavy jsou chytře napsané, herecké výkony skvělé a humor prostě dokonalý. Stále se hlasitě směji, i když jsem některé díly viděla víckrát.

Kávový princ

Kávový princ (2007)

Když jsem si četla děj, dívala jsem se na toto drama velmi nedůvěřivě. Po shlédnutí jsem ovšem zjistila, že ta zápletka tomu dává neuvěřitelnou šťávu. K tomu úžasní sympatičtí herci, děj neunavuje, krásné prostředí, milá a příjemná hudba - co víc si přát. Můj nejoblíbenější korejský seriál.

Městečko South Park

Městečko South Park (1997)

Popravdě chápu proč se tento geniální seriál setkává s tolika negativními názory - jsou to lidé, kteří seriál neviděli a odsuzují ho z malých útržků, které někde zahlédli, nebo puritáni, kteří jsou zásadně proti sprostým slovům. Já sama k němu byla skeptická, ale stačilo se podívat na pár dílů a zjistila jsem, že je to ale vlastně naprosto perfektní a trefný seriál, který boří a vysmívá se všem stereotypům lidské hlouposti. Ošklivá animace rozhodně kvalitu neshazuje a Eric Cartman je pravděpodobně nejvtipnější seriálová (ať už animovaná nebo ne) postava všech dob. Mimochodem, dabing je hodně, ale opravdu hodně špatný.

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009)

Strašně sprostý seriál, s drzými a přesto sympatickými teenagery, z nichž každý má něco do sebe. Druhá série je o něco málo slabší a třetí není na plný počet v žádném případě. I tak jsem hodnocení nesnížila, protože ty první dvě série si to prostě fakt zaslouží. Uvidíme co přinese čtvrtá.

Zpátky do školy

Zpátky do školy (2009)

Kdyby se všude po internetu nepovalovaly screenshoty a vtipy z tohohle seriálu, asi bych si ho nikdy nevšimla. Nechápu, jak jsem mohla tak dlouhou dobu přehlížet něco tak skvělého. Přiznávám, že prvních pár dílů jsem si cestu ke Community trošku hledala, ale po další sérii zvedám na pět hvězdiček a neohlížím se zpátky.

Nobuta. O produce

Nobuta. O produce (2005)

Nobuta power, enter! Neuvěřitelně milý a zábavný seriál. Akira je rozhodně výborně napsaná postava a podíl na tom má jistě i herec, který ho ztvárnil. Počet dílů byl naprosto optimální, jsem ráda, že se tvůrci nesnažili nic natáhnout.

Mai geol

Mai geol (2005)

Prostě nemůžu dát jiné hodnocení. I když tento seriál obsahuje obrovskou škálu všemožných klišé a scén, nad kterými musí trochu protáčet oči každý, kdo viděl pár korejských dramat. I přes to to pro mě bylo naprosto kouzelné drama skládající se z malých a milých drobností. A když si na ně vzpomenu, vyčarují mi úsměv na tváři. A právě tyto drobnosti tvoří tak pevné pouto mezi hlavními hrdiny a dělají z tohoto seriálu něco výjmečného.