Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Fantasy

Recenze (19)

plakát

Horské příšery (2013) (seriál) odpad!

Je opravdu smutné, kam až jsou ochotní zajít tvůrci reality show. Tahle šou je tak přirozená, jako prsa Pamely Anderson. Hrozně mě irituje, jak ti údajně zkušení lovci a trappeři při "honu na příšeru" řvou, strkají do sebe, a ohánějí se flintama jako Pat a Mat verze Amerika 2.0. Vždycky mám hrůzu, kdy si někdo z nich ustřelí hlavu. Dala jsem jeden díl, zbytek šťastně přenechám někomu, kdo tyhle věci nebere až tak seriózně a dokáže se tomu zasmát.

plakát

Útočná síla "Z" (1981) 

Na ty roky, kdy se to natáčelo, bych řekla slušný. Hezký pohled na ty mlaďounký tvářičky Sama Neilla a Mela Gibsona. Čekala jsem, že se budu nudit, a taky, že jo. Zhruba někde uprostřed, pak to zase nabralo tempo ke konci. Ale koukat na to znovu nemusím.

plakát

Jurský svět: Nadvláda (2022) 

Jsem hrozně rozpolcená, protože tento díl v sobě spojuje ty největší taháky, které na filmech miluju a zároveň ty největší faily, které nesnáším. Dokonalá byla scéna s jezírkem a opravdu se povedla ta lesnická pilotka. Taky se mi líbily Easter eggs a jsem absolutně nadšená z návratu Granta, Sattlerové a Malcolma. Na hercích  je vidět, že se do svých rolí vrátili rádi a že je to svým způsobem srdcovka i pro ně. Moje shiperské srdíčko zaplesalo, když jsem viděla všechny ty fotky Alana a Ellie, ale to jak je režisér vedl směrem k sobě, bylo tak surové, že jsem z toho byla až v rozpacích. Řada scén působila jen jako těžko uvěřitelná vata. A co hůř, musela jsem si to pustit ve dvou jazykových verzích, abych některé ty nelogické dialogy fakt pochopila. Rezervace Biosynu v Dolomitech je kapitola sama o sobě. V hlavě se mi honí jediná myšlenka: "Co má Trevorrow proti Apple Parku a Timu Cookovi?" A znovu, proč je tam všechno narvané tak na sílu? Nakonec mi to došlo, Trevorrow prostě nemá vlastní fantazii, ani styl, ani talent. Všechno okopíroval a nakonec s tím neuměl pracovat. Nový Spielberg z něj prostě nebude. Za mě je to slátanina, ale ... No prostě nepotěší, ale ani moc neurazí.

plakát

Neřízená střela (2010) 

Absolutne skvely film :) Bill Nighy je v nem vyborny, Rupert Grint se mi poprve v necem opravdu libil, Emily Blunt byla opravdu roztomila a Rupert Everett byl krasne na zabiti :D. Sice je to takova podivna smeska, ale ve vysledku to vsechno nadherne ladi, dava smysl a clovek si o toho opravdu odpocine a pritom nema pocit, ze mu americka ptakovina doslova vymyla mozek.

plakát

Paralelní světy (2012) 

Moc krasne zpracovane vizualni efekty me opravdu dostaly, ale ten dej. Zadne extra herecke vykony, Jen Timothy Spall mel aspon trosku stavu. Za me 2 a pul diky te nadherne vizualni strance.

plakát

Kosmetička a zvíře (1997) odpad!

Vemte Chůvu k pohledání, strčte ji do igelitky od Billy a pořádně do ní bušte kladivem a voila - vyjde vám z toho tahle strašnost. Vůbec nechápu, jak se geniální Fran mohla upsat k něčemu podobnému. Opravdu smutné.

plakát

Druhá šance (2012) 

Me to prislo jako pekna herecka etuda. Meryl i Tommy byli skveli, film potesil a neublizil. Kdyby bylo takovych filmu vic, nezlobila bych se :)

plakát

Guns, Girls and Gambling (2012) 

Tak trosku ve stylu Pulp Fiction a Quentina Tarantina obecne. Musim rict, ze tenhle film se povedl. Dobra hudba, dobre vykony a skvela atmosfera. Skvely Gary Oldman, jako obvykle. :)

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Perfektni herecke vykony, skvela kamera, hudba radost poslouchat, nabite akci... Pridane pribehy z jinych del vubec nerusi klasicky Hobitovsky pribeh. Jackson predvedl kus mistrovske prace!