Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (117)

plakát

A Futile and Stupid Gesture (2018) 

Parádní snímek přesně podle mého gusta. Přirovnat mohu jen k Muži na Měsíci, což je moje topovka. Musím vyzdvihnout i herecký výkon Willa Forteho, jehož znám jinak jen ze seriálu Last man on Earth, kde hraje stejným stylem, avšak v tomto snímku vyznívá mnohem lépe. Pokud vám National Lampoon nebo Caddyshack něco říkají, určitě se na to podívejte. Ostatní se ale jistě zasmějí taky, i bez znalosti souvislostí. Za mě 90 %. A teď se musím znovu podívat na Muže na Měsíci.

plakát

Američan (2010) 

Výborné drama, Clooney ve své roli nezklamal, celkem jednoduchý a přímý příběh, avšak s výbornou režií, netypickými lokacemi a bez elektronických nesmyslů (efektů).

plakát

Angie Tribeca (2016) (seriál) 

Pro jednou zase něco úplně jiného. Spousta vtipů a gagů, jednoduchých a přímočarých, ale přesto velmi zábavných. Steve Carell si zde nebere vůbec žádné servítky, vtipkuje se úplně o všem. Toto, milí intelektuálové, není seriál pro vás. Je to prostě výborná oddechovka. Škoda jen, že počet dobrých vtipů klesá se zvyšujícím se číslem epizody, začátek je mnohem zábavnější než druhá polovina. Ale i tak, stojí za shlédnutí. 80 %.

plakát

Apokalypsa v Hollywoodu (2013) 

Nedoporučuji sledovat za střízliva nebo bez vlivu dalších "uvolňujících" látek

plakát

Ať žijí duchové! (1977) 

Včera, ve čtvrtek 5. 2. 2009 Leontýnka navždy odešla. Ve věku 41 let se jí nabytá smrtelnost stala osudnou, zemřela po dlouhé nemoci v Německu. Dětská láska mnoha z nás si jistě zaslouží náš obdiv. Budiž jí země lehká.

plakát

Aykut Enişte (2019) 

Zábavná turecká komedie, u které jsem se občas musel nekontrolovaně smát, vlastně více, než u rádoby vtipných komedií převážně z USA nebo i ČR za poslední roky.

plakát

Bába z ledu (2017) 

Není to špatné, ale taky mě to nijak obzvlášť nenadchlo. Nebýt Zuzany Kronerové, která hlavní roli zahrála opravdu perfektně, asi bych to možná dokoukal jen tak napůl s telefonem v ruce. Ve srovnání se současnou českou produkcí je to jistě jedna z perel, proto dávám 4*, bez Zuzany by to bylo asi stěží na 3.

plakát

Banshee (2013) (seriál) 

Jeden z nejlepších seriálů, které jsem kdy viděl, a že už jsem jich viděl dost. Jako jeden z mála si udrží vaši pozornost po celé série, přičemž očekávání dalšího dílu nejsou planá, všechno parádně graduje, a žádný z dílů není nijak podprůměrný. Po 2 sériích se nemohu dočkat začátku série 3. (obnoveno, 2015) a dávám 95 % za to, že jsem se po celou dobu nikdy nenudil. EDIT 5/2016: po 4 sériích seriál skončil. Hodnocení ponechávám, byla to velmi zajímavá a napínavá jízda, seriál patří mezi špičku.

plakát

Batesův motel (2013) (seriál) 

Po první sérii dávám 80 %. Má to sice hodně hluchých míst, ale zase o to víc zajímavých pasáží, celkově jsem se chytil a jsem velmi zvědav, jak to půjde dál.

plakát

Berlínští psi (2018) (seriál) 

Výborný seriál, který si na nic nehraje a nebere si servítky s dnešní situací, žádná politická korektnost, žádné zbytečné přikrášlování, žádné úlevy. Za mě TOP.