Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (190)

plakát

Herečka tisíciletí (2001) 

Když se člověk přenese přes pocit slátanosti, kde kameraman a producent začínají nesmyslně účinkovat ve vyprávěném příběhu, tak je to svěží a nápaditý film.

plakát

Hrob světlušek (1988) 

Výborný film. Ale asi nejsmutnější anime vůbec. Bohužel u nás v kině promítali Totora několik týdnů předem a ze smutné nálady jsem se dostal až po několika dnech.

plakát

American Horror Story - New York City (2022) (série) odpad!

Videl jaem 3 dily z donuceni. Naprosta katastrofa. Dej ubohy, kamera na nic, v podstate se tam nic nedeje, jenim porad natahujou jak nekdo nekde stoji a kouka.

plakát

Chlapec a volavka (2023) 

Dobrý film! Poněkud zdlouhavý a zejména ve smutném úvodu se dost vleče. Ovšem originální prvky fantazie působí naprosto nenuceně. Chlapec a volavka je vyroben v téměř stejném duchu jako předchozí filmy. Přesto animace a barvy jsou docela jiné. Mohlo by být trochu více muziky, ale možná právě proto, aby film nepůsobil velkolepě a nuceně, tak je z větší části pouze scénický doprovod klavíru. Místy by se film mohl velice snadno zvrhnout z příběhu dítěte do originálního psycho-hororu.

plakát

Božská Florence (2016) 

Takova anglicka slatanina kde se herectvi projevuje vyhradne vyrazy obliceje. M. Streep me prijemne prekvapila, postarsi milovnici hudby zahrala uveritelne. Ve filmu je par vtipnych scen. Simon Helberg nepusobi zrovna autenticky, tezko rict jaky byl pan McMoon Ve skutecnosti.

plakát

Stars and Stripes Forever (1952) 

Jako film docela slátanina, na druhou stranu povedený památník na počest výborného amerického kapelníka.

plakát

O dívce, která proskočila časem (2006) 

Milý film o cestování časem. Oceňuji svérázné pojetí a smysluplnost filmu na rozdíl třeba od takových Lerních válek které si také pohrávají se sci-fí bohužel ale tak néjak na způsob pokemona.

plakát

Howlův kráčející hrad (2004) 

Fantasticke vynalezy a stroje vyvedene v prekrasnych barvach neprekvapi ale opet mile potesi a uvedou do sveta pana Mijazakiho. Film, ktery se nevlece, kde si clovek uziva kazdy nakresleny moment. Beze sporu mnohem víc než jen kreslená pohádka.