Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (31)

plakát

Kokainoví kovbojové (2006) 

Nejlepší dokument o kokainu a jeho pašování. Jon Roberts v něm vykládá neuvěřitelný historky, ale když si přečtete jeho knihu American Desperado, tak zjistíte, že toho v Cocaine Cowboys neřekl ani desetinu. Je to, vedle Griseldy Blanco, pro mě největší postava 80. let ve světě zločinu. Nedávno zemřel a v Hollywoodu se chystají natočit film podle jeho knihy, kde ho má hrát Mark Wahlberg...

plakát

Autosalon (2005) (pořad) odpad!

Za "experta" Pepu, kterej se snaží udělat z toho Top Gear dávám odpad :-/

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Chyby ve filmu: Když Teddy objímá svoji mrtvou dcerku venku na trávě, jde vidět že hýbe očima a dýchá. \\ Wardenův Jeep má kola, která se vyráběla v 70. letech, přestože se film odehrává v roce 1954. \\ Když Teddy plave k majáku, vylézá z vody samozřejmě mokrý, v následující scéně na schodech v majáku je úplně suchý.

plakát

Taxi 3 (2003) 

Chyby ve filmu: Když poldové sledují Santa clausovský gang, v policejním autě sedí 5 lidí. Jakmile auto padá do bazénu, sedí v něm jen dvě osoby, navíc figuríny. \\ Dříve než auto spadne do bazénu je vidět mikrofon. \\ Ve scéně, kdy Emillien otevře dveře taxíku a zapadne do sněhu jde vidět, že taxík má obyčejná kola, i když v předcházející scéně měl pásová kola. \\ V domě, kterým projíždí policejní auta není žádná podlaha, ale jen štěrk.

plakát

Taxi, taxi (2000) 

Chyby ve filmu: Daniel je v honičce s několika Mitsubishi Lancer Evo 6. Po nárazu do tanku jde vidět, že nejde o Evo 6, ale starší Evo 4. \\ Když komisař Gibert představuje neprůstřelný Peugeot, auto má kouřová skla. Po vystřelení airbagů jsou skla průhledná a nakonec zase kouřová.

plakát

Apokalypsa: 2. světová válka (2009) (seriál) 

Druhá světová v barvě! Tohle mě chytlo právě díky skvělým a barevným záběrům, které jsem jinde zatím neviděl.

plakát

Gomora (2008) 

Kdo nečetl knížku, ten nepochopí...

plakát

Profesionál (1981) 

Naprostá paráda! Pro mě osobně nejlepší francouzské drama. Vždycky si ho rád znovu pustím a píseň od Morriconneho je nepopsatelná. Rád bych si přečetl knížku od Patricka Alexandera....

plakát

JAG (1995) (seriál) 

JAG já to nesnášel