Reklama

Reklama

Autosalon je pořadem, který se na Televizi Prima těší dlouhodobě slušné, a velmi stálé oblibě. Jak již napovídá sám název, seriál se věnuje všem motorovým vozidlům a trendům v jejich výrobě. Setkáte se tak s recenzemi nejnovějších vozů, radami na údržbu vozidla či novinkami ze světa motorsportu. Je sice logicky zejména mužskou doménou, díky častým recenzím vozů určených pro dámy by však mohl upoutat i mnohé diváky jemnějšího pohlaví. Důkazem toho je i smíšená moderátorská dvojice, ostřílený milovník automobilů Zbyněk Merunka upoutá spíše ženy, naopak krásná Jitka Čvančarová jistě zaujme každého muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (209)

Ferenzo 

všechny recenze uživatele

Autosalon ma rozhodně zklamal. Ještě chápu Top Geat, že má v každém díle nějaké to lepší auto, ale přeci jen, britové mají životní úroven trochu jinde. Ale že v českém autosalonu je díl co díl Lexus, Mercedes atd.mi přijde jenom jakási reklama pro pár vyvolených, kde si s automobilkou Prima navzájem vyhový. Rozhodně by se měli zaměřit na jinou cílovou skupinu a udělat pořad více zábavný. A moderátoři jsou do jednoho absolutně umělí, s naučenými informacemi předem, sponntánost a důvtip nikde. 40%. ()

radomiil 

všechny recenze uživatele

Nový koncept pořadu je vcelku slušně přijatelný-ovšem jenom pokud by ten imbecil) co se snaží marně i nadhledem uvádět takovýto formát s děcky,byl pouze slyšet, tudíž mohu sotva tedy navýšit nastavený slabý průměr z dob Merunky a spol...mí favorité v liniích Hyundai SantaFé 2/3.generace, I30 combi 1gen.+iX 20; Citröen Picasso/C4(3); vlastenecky Škoda SuperB vers´19; Mazda Cx-3; BMW klasika 320 d i luxusní X-Drive 35d+řada X6; Audi A4; Volvo S 80 a XC60 D4; Mercedes ML350, C 250d; Jaguar F-Pace;Renault Talisman; W. Arteon s Tiguanem; Evoque RangeRover; JEEP Grand Cherokee,SRT; S-Max Ford, Tourneo Custom´21; Toyota RAV4 Hybrid AWD; Opel Grandland X. ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

Minulý rok touhle dobou se mi přihodil řidičský průkaz, což má za následek větší množství adrenalinu a stresu v mém životě, a také zvýšený zájem o popelnice na 4 kolech, jejich parametry a vlastnosti. Jen tak závistivě koukám, co všechno nebudu asi nikdy řídit, a zároveň přemítám, proč to moderátoři uvádějí jako vysílání pro mateřské školky či Studio kamarád. Já vím, že chování leckterých řidičů zavání duševní nesvéprávností, ale proč trestat infantilním zpracováním všechny diváky? Díky za každou dospělou reportáž bez rádobyvtipů. 45% ()

Spo odpad!

všechny recenze uživatele

Před lety dobrý pořad o autech, kde jste se i něco dozvěděli. Dnes snad naprosto nejhorší na co se dá dívat. Neskutečně velké množství reklam na všechno možné, minimum vlastního obsahu - spousta reportáží a záběrů je jen převzato, půlka už tak zbytečných testů aut je vyplněna "konkurenty" což nikoho nezajímá. Pokud se nechcete nic dozvědět a ztratit čas tak porad6pro vás. ()

Mukl007 

všechny recenze uživatele

Jak jednou člověk viděl Top Gear, tak už nechce nic jiného, byť by autosalon mohl být považován za více user-friendly (co si budeme povídat, většinu aut z TG si normální smrtelník nekoupí). Bohužel ale i přesto mě autosalon prostě nebaví. Update: Musím komentář upravit, protože poslední dobou se na to docela dá koukat. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama