Reklama

Reklama

Autosalon je pořadem, který se na Televizi Prima těší dlouhodobě slušné, a velmi stálé oblibě. Jak již napovídá sám název, seriál se věnuje všem motorovým vozidlům a trendům v jejich výrobě. Setkáte se tak s recenzemi nejnovějších vozů, radami na údržbu vozidla či novinkami ze světa motorsportu. Je sice logicky zejména mužskou doménou, díky častým recenzím vozů určených pro dámy by však mohl upoutat i mnohé diváky jemnějšího pohlaví. Důkazem toho je i smíšená moderátorská dvojice, ostřílený milovník automobilů Zbyněk Merunka upoutá spíše ženy, naopak krásná Jitka Čvančarová jistě zaujme každého muže. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (209)

Tommy.D 

všechny recenze uživatele

Nechapu, proc se tu porad srovnava Autosalon s Top Gearem, vzdyt to jsou hrusky s jablkama. Snad kazdemu je jasne, ze TG je o 5 trid jinde a takove srovnani nema smysl. Expert Pepa je neco jako Babica automobilismu. "Testuje" 5 litrovy diesel a mele o spotrebe, ktera jiste potencialniho majitele zajima. Jede ve spickove verzi auta jako duchodce do kauflandu a keca neco o jizdnich vlastnostech. Zrychleni auta s uz zminenym motorem hodnoti jako "to bude na krizovatce znat". Seriously, dafuq? ()

radomiil 

všechny recenze uživatele

Nový koncept pořadu je vcelku slušně přijatelný-ovšem jenom pokud by ten imbecil) co se snaží marně i nadhledem uvádět takovýto formát s děcky,byl pouze slyšet, tudíž mohu sotva tedy navýšit nastavený slabý průměr z dob Merunky a spol...mí favorité v liniích Hyundai SantaFé 2/3.generace, I30 combi 1gen.+iX 20; Citröen Picasso/C4(3); vlastenecky Škoda SuperB vers´19; Mazda Cx-3; BMW klasika 320 d i luxusní X-Drive 35d+řada X6; Audi A4; Volvo S 80 a XC60 D4; Mercedes ML350, C 250d; Jaguar F-Pace;Renault Talisman; W. Arteon s Tiguanem; Evoque RangeRover; JEEP Grand Cherokee,SRT; S-Max Ford, Tourneo Custom´21; Toyota RAV4 Hybrid AWD; Opel Grandland X. ()

Reklama

Deyv_1212 odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza děs... parta blbů se snaží hrát si na Top Gear testují auta co už jiné pořady měli před rokem a ještě se u toho snaží být zábavní.... Nejhorší je to tlustý prase co ví o autech úplné a smradlavé h****o.... Jediný kdo to trochu zachranuje je Sršen ale ten zná jen motorky takže vlastně taky nuda ()

fave2 

všechny recenze uživatele

Tento pořad, pokud to jde sleduji pravidelně, protože jsem chlap, mám rád auta, testy a design, ale čím dál míň mně uspokojuje. Začal být rádobyvtipný s přehršlí reklam a vsazení do AUTO salonu testy motorek mi taky vadí ( nic proti motorkám, ale klidně bych jim přál vlastní pořad ). Testy upadají, kamera se znaží být světová ( zbytečné záběry na nárazník, kola, anténu atd. ) a na podstatné věci nezbude čas. A narvat tam soutěž driftování a nebo teď rallye - rychlost, panebože proč? Sponzoring? Pomatený scénárista? Opravdu mne pořad přestává bavit a veršování občas bylo vtipné, veršování pokaždé otravné. Chtělo by to ubrat na pseudo světovosti a přidat např. na solidnosti... ()

ForFan 

všechny recenze uživatele

Pro mě jako "auto-maniaka" parádní pořad, vždycky se něčemu novému rád přiučím... Užitečné rady, novinky ze světa, vtipné poznámky, přijemní moderátoři... auta snů i "obyčauta" = Pravidelná sledovanost od autičkářů . A mimochodem nechápu lidi, kteří tento pořad hodnotí odpadem, když je osobně AUTA NEBAVÍ , tak se přece na "auto-pořad" nedívám ne??? ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama