Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Romantický
  • Dokumentární
  • Krimi

Oblíbené seriály (10)

Dr. House

Dr. House (2004)

Proč 5 hvězdiček? Takže...Dr.House je: cynický, sarkastický, poťouchlý, škodolibý, bezcitný, šílený, kulhající, nepochopitelný, nepředvídatelný, neoblíbený, tvrdohlavý, charizmatický, drzý, SEXY... a hlavně skvělý seriál :) Děj je tak pestrý že nikdy nenudí, herecké obsazení výborné, nemám víc co říct ,než že Dr.House je taková moje malá a oblíbená závislost.

Dva a půl chlapa

Dva a půl chlapa (2003)

Prostě a jednoduše srdeční záležitost. Tak trochu závislost. Ovšem životem proplouvající Charlie, jež dostane všechno (všechny) na co si prstem ukáže, věčný lůzr a nepochopený teoretik Alan a jeho přihlouplý nadváhou obtěžkaný syn Jake. Na jejich humoru se prostě můžete stát závislí.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Pořád mi někdo říkal, jaký je prý HIMYM kult. Nechápala jsem, a poměrně dlouho se mi dařilo tento seriál míjet bez povšimnutí, protože jsem měla pocit, že Přátelé jsou klasika a lepší sitcom už není a nebude. Až nedávno jsem téměř náhodou viděla první díl a musím říct, že byl výborný. Od té doby se počítám mezi řady závisláků, sledující Tedovi milostné eskapády a s klidným srdcem řikám, že je to jediný sitcom, u kterého se směji nahlas, i když ho sleduji sama. Neuvěřitelně vtipné. Jestli se na HIMYM nekoukáte, jste barbaři. Je to "boží"... A co víc! Je to LEGEN...(chvilku počkejte)...DÁRNÍ!!!

Chlapi sobě

Chlapi sobě (2004)

Velmi vtipná a zajímavá sonda do rodiny, ve které mužská ruka vládne mužským hlavám. I když výraz "vládne" je v tomto případě značná hyperbola :) Ačkoliv není nijak těžké vždy při sledování odhadnout jaký vtípek přijde za 10 vteřin, tenhle sitcom zkrátka baví. A né málo. Navíc jsem zjistila, že tady stoprocentně platí, že s jídlem roste chuť.

Přátelé

Přátelé (1994)

Přála bych si, aby mí přátelé, byli jako Přátelé. :-)

Ovečka Shaun

Ovečka Shaun (2007)

Tento druh animace mám ráda a pro rebelskou ovečku Shaun mám vážnou slabost. Já už při znělce, kdy si Shaun pročesává šošolku na hlavě, čůrám smíchy.

Odložené případy

Odložené případy (2003)

Klasické najít - usvědčit - zavřít jsme viděli stokrát. Úžasné, jaký rozměr dává seriálu, když se v jednom díle pohybujeme v rozmezí spousty let. Když z mladých nerozvážných kluků jsou nenápadní starci... a přesto pořád vrahové, na které spravedlnost pořád čeká. Je krásné věřit, že boží mlýny melou, a každý hřích bude i po letech potrestán. Bezvadný námět!

Mr. Bean

Mr. Bean (1990)

A pak že je anglický humor suchý! Spousta herců se snažila prorazit rolí debila... Ale jediný Atkinson není k vzteku.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Je to kult. Kdo je nezná, jako by nebyl. A kdo v nich nebyl parodován, ten není skutečné slavný!