Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Fantasy

Obsahy (4)

Všem klukům, které jsem milovala

Všem klukům, které jsem milovala (2018)

Lara Jean (Lana Condor) byla zamilovaná už pětkrát. Pokaždé dotyčnému napsala milostný dopis o citech, které k němu chová, ale nikdy je neodeslala. Schovává si je doma v šatníku. Poslední milostný dopis patří jejímu nejlepšímu příteli Joshovi (Israel Broussard), který však patří k její sestře. Jednoho dne se ale objeví "pošťák", který se rozhodne dopisy doručit, a tím se spustí velmi zajímavý běh událostí. Jeden z dopisů je adresován i populárnímu Peterovi (Noah Centineo), se kterým se nedávno rozešla jeho přítelkyně, která je zároveň "úhlavní nepřítelkyní" Lary Jean. Peter je poblíž, když chce Josh Laru Jean konfrontovat s dopisem a Lara Jean se tomu pokusí vyhnout tím, že políbí Petera. U jeho ex to vyvolá žárlivou reakci, a tak Petera napadne, že by s Larou Jean mohli předstírat, že spolu chodí, aby on mohl získat zpět svoji ex a Lara Jean mohla setřást Joshe. Je možné hrát si na chození a nezačít k tomu druhému nic cítit?

The Bronze

The Bronze (2015)

Je to už deset let, co Hope Ann Greggory (Melissa Rauch) získala na olympiádě bronzovou medaili. Přitom se však nešťastně zranila, což znamenalo konec kariéry gymnastky. Dodnes však těží ze své slávy. Stal se z ní takový "dospělácký spratek". V jejím rodném městě však vyrůstá nová nadějná gymnastka Maggie (Haley Lu Richardson), kterou trénuje stejná trenérka, která trénovala Hope. Ta spáchá sebevraždu a pošle Hope dopis, kde ji žádá, aby dál trénovala Maggie místo ní, a že pokud vydrží, odměnou jí bude pět set tisíc dolarů. Hope se pod vidinou tolika peněz nechá svým otcem přesvědčit a začne Maggie trénovat. Ovšem tím stylem, aby na olympiádě neměla nejmenší šanci. Její přístup se však změní, když narazí na Lance Tuckera (Sebastian Stan), s kterým ji pojí jistá minulost, a začne Maggie trénovat se vší vážností. Podaří se Hope vytrénovat Maggie tak, aby na olympiádě uspěla? A nebude to pak znamenat, že celé město na Hope zapomene?

Kouzelná romance

Kouzelná romance (2007)

Film začíná jako klasická animovaná pohádka od Walta Disneyho. V jednom kouzelném království Andalusie žije zlá a krutá královna, která se neustále strachovala toho, že se její nevlastní syn, princ Edward, jednoho dne ožení a usedne na královský trůn místo ní. A obává se právem, protože princ Edward brzy potká krásnou Giselle a chce si ji vzít hned druhý den. Když Giselle ale dorazí do jeho zámku, zlá královna se promění v "hodnou stařenku" a pod záminkou svatebního daru v podobě splněného přání ji shodí do magické propasti. A tady končí kreslená 2D pohádka a živá a trojrozměrná Giselle (Amy Adams) vylézá z kanálu přímo do rušného New York City! Zažívá nejednu krušnou chvíli, ale štěstí se na ni usměje v okamžiku, kdy potká pohledného právníka Roberta (Patrick Dempsey) s jeho šestiletou dcerou Morganou. I když z toho Robert není zrovna nadšený, nechá přespat Giselle u sebe v bytě, čímž si zavaří u své dlouholeté přítelkyně Nancy (Idina Menzel). Mezitím do New Yorku přichází i princ Edward (James Marsden), aby našel svoji pravou lásku, přivedl ji zpátky do Andalusie a dovedl ji k oltáři. Otázka však zní, co je zde pravá láska a co na to zlá královna (Susan Sarandon).

Spisovatelé

Spisovatelé (2012)

Bill (Greg Kinnear) je rozvedený spisovatel, který k psaní vede i svou dceru Sam (Lilly Collins) a syna Rustyho (Nat Wolff). Sam zrovna slaví úspěch vydáním své první knihy, a plně si užívá nezávazných vztahů na jednu noc. Bill stále doufá, že se k němu vrátí jeho exmanželka (Jennifer Connelly) a mezitím si krátí dlouhé chvíle se svojí vdanou kamarádkou Triciou (Kristen Bell), která mu radí, aby konečně šel dál. Rusty zažívá svoji první lásku se spolužačkou Kate (Liana Liberato) a Sam se seznámí s Loem (Logan Lerman), který stojí o více než jen nezávazný vztah. Zároveň všichni řeší každodenní starosti, jak naložit se svým životem.

Reklama