Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Romantický

Recenze (19)

plakát

Ona (2013) 

Dechberoucí! Jeden neví, co budoucí generace čeká, upřímně doufám, že to look ála Earl a příšerný vkus na oblečení tedy nebude:) Každopádně bylo opravdu příjemné vidět Joaquina Phoenixe po všech těch sebedestruktivních charakterech v tak sympatické a citlivé roli. Navíc jeho dokonalá herecká symbióza se Scarlett bez Scarlett.

plakát

Nymfomanka, část I. (2013) 

Stále jsem v šoku. Doposud jsem netušila, že někde na půli cesty mezi uměleckým filmem a pornem ještě něco je. Není to X art a jistě to ani nebude 50 shades, je to Nymfomanka!

plakát

Skuteční lidé (2012) (seriál) 

Dlouho jsem se k sledování rozhoupávala, protože téma androidů, robotů a dalších pojmů je pro mě doslova španělskou vesnicí. Každopádně scifi nescifi, tohle má hodně, co do sebe. Dosaďte si za huboty, co chcete a máte perfektní drama, romanci, akci...Každý díl byl tak nabitý, že ta hoďka utekla jak voda a já se těšila na další díl. Za první řadu jasné "fyra" hvězdy! Jättebra

plakát

Grindhouse: Auto zabiják (2007) 

Možná a upřímně v to doufám, že jednou na tenhle film změním názor, ale prozatím jedna velká nuda. To, co funguje ve všech Tarantinových filmech tady jaksi pokulhává a překáží. Prostě zatím o ničem! Ale soundtrack je opět skvělý!

plakát

12 let v řetězech (2013) 

Od filmu, kde již od začátku víte, jak dopadne, bych čekala mnohem více. Má to všechny předpoklady pro opravdu skvostné dílo, ale po shlédnutí to ve mně vlastně nezanechalo vůbec nic. Může to znít bizarně, ale větší hloubku má podle mě Django! Škoda škoda, možná je těch sond do americké duše už moc.

plakát

Špinavý trik (2013) 

Dvě hvězdy pouze ale pouze a jen za Jennifer Lawrence. Jinak ukrutná znouzecnost. Možná, že kdybych před týdnem neviděla Wolfa z Wall Street mluvila bych jinak, ale tohle bylo prostě o ničem.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Classic Scorsese!! Tak jak už to u něj bývá, film má vše. Ironie, satira, vtip i perfektní zápletku (pochopitelně i boží soundtrack) a samozřejmě vynikající herecké výkony. Leo opět potvrdil, že je bůh a Jonah Hill ukázal, že za těmi přihlouplými komediemi, kde často hrával potrefená čuňátka, je opravdu prvotřídní herec. Kdykoliv si vzpomenu na scénu v baru, kdy popisuje, že pokud by se jemu a jeho setřenici/ manželce narodilo postižené dítě, pustil by jej na svobodu, musím se smát. A že tam takovýchto podobných scén ale bylo! Tak teď už jen rozdat oscary!!

plakát

Don Jon (2013) 

Komedie to tedy zrovna není. Trochu zvláštní, nevyzrálý film, u kterého cosi postrádám. Každopádně jako režisérský debut je to slibné. Pochválila bych především minifilmík s Tatumem, scénu Good vibration a postavu Barbary. Scarlett přesně vystihla charakter toho, čeho jsou dnes přehlceny všechny ty facebooky a badoo.

plakát

Podfukáři (2013) 

Čekala jsem moderní Prestige a dostaly se mi triky netriky, které narozdíl od Dokonalého triku ani zdaleka nejsem sto pochopit ani po názorném vysvětlení. Obsazení Four horsemen je skvělé, líbí se mi i ten odkaz na Bibli, ale to je asi tak veškerá hloubka, kterou film má. Velké plus, ale musím dát za Morgana Freemana a Michaela Cainea v rolích opravdových "chcípáčků" !

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Buz Luhrmann opět povýšil kýč na umění!