Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Obsahy (11)

Snadný prachy

Snadný prachy (2010)

Film založený na bestselleru švédského spisovatele Jense Lapiduse. Třístupňový příběh se točí kolem organizovaného zločinu, drog, praní špinavých peněz. Mladý muž, který se náhodně zaplete do světa zločinu, se záhy stane pronásledovatelem prodejce kokainu, sám je však zároveň lovnou zvěří pro srbské gangstery.

Las aparicio

Las aparicio (2010) (seriál)

Mexický seriál o strastech jedné rodiny. Prokletí Aparaciů spočívá v tom, že vymřeli všichni muži. V rodině zůstala pouze matka a její tři dcery, z nichž dvě nejstarší mají každá jednu dceru a nejmladší je lesba.

Make a Wish

Make a Wish (2002)

Film Make a Wish vypráví příběh skupiny žen, které se rozhodly jet na netradiční výlet a tak oslavit narozeniny jedné z nich. Hlavní představitelka této bisexuální skupiny je Susan. Dále tu máme Moniku a její novou přítelkyni Andreu, která není obzvláště nadšená tímto výletem, Lindu, kterou nedávno opustil přítel, agresivní vegetariánku Chloe a celou skupinu uzavírá Dawn, se kterou se Susan nedávno rozešla. Ještě předtím než se celá kupina schází na určeném místě dochází k románku mezi Susan a Stevem, bývalým přítelem Lindy. A přicházejí komplikace.

Affäre zu dritt

Affäre zu dritt (2003) (TV film)

Tento film vypráví o manželské dvojici policejních úředníků, která si právě prochází svou manželskou krizí. Vše se ještě více zamotá, když manželka pozná v práci novou, záhadnou ženu. Po noci plné alkoholu a lechtivých scén mezi oběma ženami však přichází vystřízlivění. Manželka zjistí, že přítelem této ženy je její vlastní manžel.

Bezvadíkyještěprosím

Bezvadíkyještěprosím (2010)

Snímek zachycující generační momenty. Mladí lidé na prahu dospělosti, ale přesto již unavení světem plným cynismu a pokrytectví. Každý z nich si hledá svou vlastní cestu k lásce a způsobu jak zjistit rozdíl mezi slovy milovat a být milován.

Smrtelné sny

Smrtelné sny (2009)

Matthew se probudí v nemocnici a je mu řečeno, že měl autonehodu. Byl převezen na zotavovací centrum, a protože má amnézii, nemůže si na nic ze svého předešlého života vzpomenout. Náhodou se dostane k pásce, která ukazuje vraždu sériového vraha, známého jako Spider. Mattovi se začnou zjevovat vize o vraždách, které Spider spáchal. Seznámí se s reportérkou, která má o tento případ taktéž zájem a spolu s dalším pacientem se pustí do riskantní hry s vrahem. Matthew začíná pomalu tušit, že ne vše je tak, jak mu bylo řečeno.

Bubák Bubby

Bubák Bubby (1993)

Bubbyho obézní matka vězní svého syna po třicet let ve svém domě. Během té doby ho zneužívá a není tedy divu, že jakmile se dostane na svobodu poté, co mu matka umírá, postrádá jisté společenské návyky. Aby toho nebylo málo, na scéně se záhy objeví i Bubbyho otec. Končí na ulici, kde si ho náhodně všimne zdravotní sestřička, která jakoby z oka vypadla jeho zesnulé matce.

Eight

Eight (1998)

Jeho jméno je Jonathan a je mu 8. Tuto skutečnost se dozvídáme na začátku tohohle krátkometrážního filmu. Jonathan žije jen se svou matkou, jeho otec umřel dříve, než se narodil. Nikdy nehrál fotbal, přesto nadšeně sleduje se svým kamarádem každý zápas Liverpoolu a anglické reprezentace. Naneštěstí se musí stěhovat a jeho matka ne zrovna ráda vidí, že horečka jménem Fotbal ho stále nepřešla. Tričko s nápisem Liverpool a láska k fotbalu je však silnější.

The Song of Lunch

The Song of Lunch (2010) (TV film)

Námět převzatý od básníka Christophera Reida z roku 2009 nabízí pohled na všechny útrapy středního věku. Líčí příběh setkání dvou milenců, kteří se neviděli patnáct let, na jednom ze jejich starých oblíbených míst.

Electroshock

Electroshock (2006) (TV film)

Film je situován do sedmdesátých lete 20. století, kdy Elvira vypráví příběh své nešťastné lásky k Pilar. Když matka Pilar zjistí, že její dcera miluje dívku, pošle jí na šokovou terapii, které má její "perverznost" vyléčit. Po pár letech se dívky sejdou znovu. I po dlouhé době k sobě cítí lásku. Ovšem Pilar se díky léčbě změní a vše nasvědčuje tomu, že tento milostný vztah nezadržitelně spěje k tragickému vyvrcholení...

Arsenal - 49 The Complete Unbeaten Record

Arsenal - 49 The Complete Unbeaten Record (2004)

Sezóna 2003/2004 se navždy zapsala do dějin anglické ligové kopané. Arsenal FC v něm neprohrál ani jeden ligový zápas a spolu se zápasy z minulé a následující sezóny stanovil nový rekord Premier League. Snímek ukazuje, jaké překážky musel tým zdolat, aby došel k tomuto unikátnímu rekordu.

Reklama