Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (9)

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

jen škoda té poslední série, ta celý dojem kazí a sráží celkovou kvalitu seriálu... Přestaňte to natahovat, když vám došly nápady!! Jedno z nejvetsich umeni v zivote je vedet, kdy uz ma clovek s necim prestat.... Do 5.serie uuuuzasne... (5 hvezdicek) pak uz trapne hlasky, vtipy zadne, a ty zapletky? uuuf... tak 2 hvezdy...co jste to provedli s mym nejoblibenejsim serialem? :(

Dr. House

Dr. House (2004)

skvely serial, nadcasovy, novy napad, paradni herci. (oblibene dily: 07x10)

Prolhané krásky

Prolhané krásky (2010)

Serial, ktery na zacatku prekvapil novym napadem, zajimavymi hereckami, propracovanym scenarem, chytlavou hudbou, prehled moderni uzitkove technologie a dokonce i urcoval modni trendy s pribyvajicimi seriemi tradicne ztrokotal na scenari. Od 4 serie na to nema cenu koukat. Posledni 7.serie vypada na zacatku, ze by mohla zase byt fajn, ale pak se to propadne do strasne krece. Priserne rozhovory, kdy se clovek musi az smat scenaristicke neschopnosti , kdy se nejchytrejsi divka z party zepta v jedne scene na divcich toaletach pred sestupem za tajne dvere zepta sveho kamarada: jak se ti libi na damskych toaletach, nacez on odpovida: voni to tu lepe. Vazne? To jako vazne? Pokud toto melo byt vyvrcholeni vsech 7 let sledovani, tak to opravdu nezvladli. Na konci uz vari z vody, kdy na scenu navraci opet vsechny mozne postavy, ktere uz byly jednou obvinene a spolceni s A.uz jim bylo davno odpusteno. Plus par postav, ktere jsou najednou temer hlavni iniciatori, ale vy si absolutne nevybavujete, kdo to je. Jestli se vam moje hodnoceni zda zmatene, tak je to nic oproti poslednim trem dilum sedme serie tohoto serialu. Velike zklamani. Tak dlouho se hledal A.az vlastne vubec nevim, kdo to byl a v cem presne mel prsty a jak to vsechno delali,. Z A.byla najednou A.D., nebo je to stejna osoba, nebo nasledovnik? Totalni zmatek. Totalni.

Divoký anděl

Divoký anděl (1998)

Docela nadčasové dílko. V kategorii telenovela jasný nadprůměr (na jiné se nevydržím dívat). Ve své době naprostá hitovka. Svojský humor, půvabní herci, osobitá Milagros, krásná hudba,... ovšem mnoho vtipů i zápletek se neustále opakují, mohlo to mít maximálně třetinovou stopáž, možná i kratší... Ale na učení španělštiny ideální (výslovnost super, slovní zásoba docela jednoduchá a opakující se, a časté tlachání o ničem). Nejlepší díl: 93.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Řekla bych typicky klučičí seriál, většina holek ho asi tolik neocení... první tři díly zajímavé, 4. a 5. se táhnou a táhnou.. uvidíme, jestli si mě to ještě získá.... ---- Tak, jsem na konci 3 série, a ani nevim, jak se to stalo! 1. serie 70%, 2. 110%, 3.100%!!! --- Do dneska jsem serial hodnotila 4 hvezdickami, po shlednuti 5.serie musim sve hodnoceni pozmenit: 5*

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Serial, ktery je s kazdickym dilem lepsi a lepsi, a na kterem jsem si uz behem tri dni udelala vetsi zavislost nez by to na jakekoli droze bylo vubec mozne :)