Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (66)

plakát

Saw X (2023) 

Jakožto fanoušek série musím smeknout klobouk nad tímhle filmem. Má to grády jako předešlé díly s Tobinem Bellem. Plno drastických okamžiků, hustá atmosféra a super triky. Mínus za chabý pokus omladit Amandu, ale dá se to překousnout. Jsem potěšen víc než jsem očekával.

plakát

Bastardi: Reparát (2023) 

Jakožto fanda série bastardů jsem dlouho čekal na čtyřku. Spousta humoru a zvraty. Těším se na pátý díl.

plakát

Simpsonovi - Hvězda zákulisí (2021) (epizoda) odpad!

Bože. Když nevíte co natočit, udělejte z toho hudební díl. Doslova jsem u toho usnul.

plakát

Kameňák - Sto milionů (2019) (epizoda) odpad!

Polovina postav preobsazena, novi herci trapni, humor nikde, vtipy stare a ohrane. Chudak Vydra, jedina postava ktera zustala a neni tak trapna. Chce se mi zvracet, skoda casu. Blee

plakát

Když draka bolí hlava (2018) 

Jako co to je? Už na začátku slovensky mluvící Kája byl průser, ale že to vygraduje do takové patlaniny? Příběh by ušel, klasická česká pohádka, ale co se týče efektů, katastrofa. Připomíná mi to filmy z Ghany, i ti to mají vymakanější. Škoda že nikde není rozpočet, ale hádám, že byl čtyřciferný, včetně product placementu Marlenky. Jednu hvězdičku dávám jenom proto, že jsem si za 50kč užil jízdu jako nikdy v životě. Možná to je jen satyra, možná je to parodie, ale asi ji nechápu. Doufám, že tohle byl prequel, k bubeníkovi a princezně, to bych se šel ze zvědavosti podívat.

plakát

The Walking Deceased (2015) odpad!

Jakožto velký fanda TWD jsem se nebránil kouknout se na parodii. Ovšem hned od začátku jsem se cítil jako blbec. Hlášky otřesný, děj nic moc, postavy nesympatický. Ještě před půlkou jsem to vypl. Pokud jste fanoušci TWD, nekoukejte se.

plakát

X-Men: Apokalypsa (2016) 

Nevím jak vám, ale mně se to neskutečně líbilo. Ať už to bylo obrazem, zvukem nebo celkovou kvalitou, film stál za všechny prachy. Děj byl neskutečný a dle mého názoru jedna z nejlepších předtitulkových scén (myslím tím část o En Sabah Nurovi a jeho pohřbením). Kdo se rozhoduje na to zajít, rozhodně doporučuju.