Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na střední škole bývala Marge Simpsonová úspěšnou inspicientkou při produkci školního muzikálu. Po letech se s bývalými spolužáky rozhodne, že muzikál opráší a znovu uvedou. Při zkouškách však odhalí stará tajemství, která vedou k novým pocitům křivdy... (TV Prima)

Recenze (15)

JamesSi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kontroverzní názor, ale poslední tři roky se vždycky podívám na premiéru nové řady Simpsoných, abych se přesvědčil kam kvalita téhle show spadla. Viděl jsem "Soumrak našeho zpeněžitelného obsahu" z 31. série a "Utajený šéf" z 32. série. A tohle bylo rozhodně nejmíň urážlivé. Zatímco obě dvě předchozí premiéry kopírovali zápletky starších dílů, neustále skákali mezi různými podzápletkami a randumb vtipy a snažili se zaujmout novou "mileniální" generaci, tak tohle bylo o něco lepší. Je tu jenom jeden příběh (tzv. "A" plot) a dává docela smysl. Rozhodně kurňa lepší než opakovat zápletku s Angry Dad, akorát s YouTubem v "Soumraku našeho zpeněžitého obsahu". Tohle mi přišlo takové sympaticky sentimentální. Zápletka byla uzavřená a nevyprchala nikam jako u jiných epizod! Nemůžu říct, že jsem se řehtal smíchy, ale zase jsem necringeoval. Co je ale třeba vytknout je to, že jak Marge, tak Homer v anglickém dabingu už působí celkem nesrozumitelně. Jako dabéři zestárli tak, že už nedokážou dobře napodobit jejich hlasy. Bez AJ titulků bych Marge vůbec nerozuměl. ()

StrixCZ odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejhorší díl Simpsonů, co jsem kdy viděl. Těžko říct, jakou měrou se na tom podílel dabing (na ten jsem v Simpsonech zvyklý, ale je pravda, že v muzikálových dílech mě vždycky trochu rušil), ale nutil jsem se to vůbec dokoukat. Nakonec jsem vydržel jen proto, že jsem celou dobu doufal, že přijde zlom a alespoň kousek "normálního" děje. Nepřišel. Tohle fakt ne... ()

Reklama

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem v šoku. Tvůrci se rozhodli zadupat do země všechny díly, který odkazujou na minulost Simpsonů a udělali muzikál.. MUZIKÁL! PODELANEJ DISNEYOVSKEJ MUZIKÁL! A já bytostně nesnáším muzikály! Navíc je to strašná nuda, nevěřil jsem komentářům tady, ale je to tak. Jde tu hlavně o zpěv, vtipy jsou utlaceny na pozadí. Prostě všechno špatně, komická stránka chybí, ignorace předchozích dílů, příběh je o ničem... vážně jsem váhal, jestli nedat odpad, ale abych byl upřímnej, pobavila mě hádka Lizy s Bartem a snídaní, to bylo jediný místo, kde jsem se fakt nahlas a upřímně zasmál. Ale to je zoufale málo, hodně jsem se nutil do toho, abych to vůbec dokoukal. ()

Marcos22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl 33. série Simpsonových vzdává hold muzikálovému seriálu Encore!, ve kterém se lidé vrací zpět v čase do svých středoškolských let, aby si opět nacvičili muzikálové číslo a odprezentovali jej veřejnosti. V díle tak například zazní hudba ze slavných fláků, jakými jsou Chicago či Rent. Hvězdu zákulisí si užijí především milovníci hudebních a muzikálových čísel, ostatní by se ji měli raději vyhnout. Milé, leč surreálné. Tři hvězdy. 🙂 (07.02.2022) ()

LachtanShows odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevím, jestli jsem kdy na tomhle profilu za 3 roky existence vůbec udělil odpad, první díl nové řady Simpsonových se o to ale zasluhuje měrou vrchovatou. Jestli v Americe stačí k setrvání života seriálu takhle debilní scénáře, kašlu na školu a letím si vydělávat psaním stupidních příběhů kdysi fenomenálně (nejen) vtipné žluté rodinky. Tohle je totiž fakt hnus! ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)

Reklama

Reklama