Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (323)

plakát

Příliš osobní známost (2020) 

Holky nám drží zřejmě diety, jsou kost a kůže a moc ke koukání to není. Film jsem si ale užil a Tatiana to docela rozbalila ... V mužských rolích bych raději jiné herce, ale co už ... film je komponován hravě a dravě, děj je stabilní a často vtipný, tedy stylem, který udrží pozornost. V záplavě sraček, které zaplňují český filmový průmysl nadsazuji na pět hvězdiček.

plakát

Ženská na vrcholu (2019) 

Přepolívkováno, Dejdar do nedává tak jak by patřilo, ale není to jeho vina, hlasově je do dabingu, jako herec přehrává a to naruší celý film, Preissová jako vždy v pohodě ... film nemá šťávu, je to takový "dokument" z hor použitelný do reklamy, jak si ochutnat hory, až nebudou prachy do zámoří ... upřímně jsem ani v této herecké sestavě zázrak nečekal a dle očekávání jsem v půli usnul.

plakát

Poslední aristokratka (2019) 

Občas zbytečně natahované, hudba spíše do jiných žánrů, celkově divné vibrace hrající si na dobrou komedii. Nedá se to úplně zatratit, ale ani nad tím jásat. Tak snad příště ...

plakát

Kráska v nesnázích (2006) 

Skvělý Jiří Schmitzer, jeho sociální poloha mezi zdravou, někdy i oprávněnou kritikou ostatních a hulvátským vysíráním je famózní. Emília Vášáryová a její duchovní vyzařování na pokraji fanatizmu umí pohladit po duši .... Jan Hrušínský jakoby hrál sám sebe a to zcela na jedničku, není co vytknout. Aňa Geislerová skvěle zahrála slepici, Jana Brejchová dokonalá jako trenažer pro pana diabetika. Malý Adam Mišík by mohl hrát v Sám doma, jednoznačně skvělý. Takže shrnuto dobrý zážitek.

plakát

Minuta po minutě (2019) 

Když on ten Brús nějak ztratil glanc. Jako by si někdo na Helouína nasadil na hlavu jeho masku a zapomněl si ji sundat. A takovej to byl potenciál. Teď už je větší vzrůšo vycumlat posranej bombón od zelenomodrý muchy.

plakát

Národní třída (2019) 

I pobavilo, jen v té posteli mohl být větší bojovník.

plakát

Přes prsty (2019) 

Jeden ze stylů, jak by měly vypadat české komedie. Kolečko prostě umí!

plakát

Poldové a nemluvně - Malorážka (2020) (epizoda) 

Trochu vylepším hodnocení, zejména proto, že jsem zvědavý na další díl ... humor je zde nenásilný, hudba neodpuzuje, příběh pobavil. Herci v pohodě.

plakát

Slunečná - Splašení koně (2020) (epizoda) odpad!

To je snad nějaký konkurz na konkurz ochotníků, aby i dobrý herec zahrál schválně blbě ...