Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (174)

plakát

V cizí kůži (2011) 

Film tak plastový, umělý a divný jako všechny ty kozy, bradavky a hovna v něm. A po vaší levé ruce v dáli vidíme lajnu oddělující vkus od nevkusu.

plakát

Krokodýl Dundee (1986) 

Možná to byla jednodušší doba, možná jsou Australani jednodušší lidi, ale Krokodýl Dundee je každopádně kolosálně jednoduchý film. Chtěl bych taky napsat, že prosťoučký, infantilní a trapný, ale pak by to souvětí tak nevygradovalo.

plakát

Allen Gregory (2011) (seriál) 

Normální pilot s jediným vtipem (ještě k tomu slapstickovým) by si nezasloužil ani ty 3 hvězdičky. Tak jeblá premisa, jakou má A.G. ale potřebuje trochu hutnější intro, aby se z ní dalo těžit. Příslib věcí budoucích by tedy byl, teď můžu jenom čekat :-| Update: zrušení show definitvně indikuje jakési kvalitativní chybky. Podivné.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Boha jeho, jaký fail. Yatesovi někdo spadl do storyboardů a on se v nich už chudák nezorientoval. Kde by se hodila zpomalovačka, máme epileptický střih, kde se jakž takž daří atmosférovat, vkrade se trapná hláška. Plytké jak brzdový kotouč a ve srovnání se všemi díly od pětky skoro otřesné.

plakát

Noc žraloka 3D (2011) 

Moudrý muž kdysi možná pravil, že to bylo notnou hladinou alkoholu v krvi, doprovodem a řadou uječených Japonek, které se scénáristou nechaly nachytat na každou sebestupidnější léčku, ale ta otřesnost na plátně mě "bavila". Kdyby občas cákla nějaká krev nebo jiná non-PG-13 proprieta šel bych snad o půlhvězdu výš.

plakát

Muž na Měsíci (1999) 

Třeba The Prestige je kouzelnickým představením, Zodiac filmovým ztělesněním kriminálního případu a beru, že Man on the Moon je inkarnace Andyho Kaufmana. Ale jakkoli úžasná forma je úplně k prdu, když je mi hlína, která ji vyplňuje, ukradená. V životě jsem už pár fascinujících hroud hlíny potkal a Carreyho postava, její život a způsob, jakým jsou podané, do nich mají dost daleko.

plakát

Zkus mě rozesmát (2011) 

Chvíli před filmem jsem se střetnul s TV Nova. Nepříjemnost zážitku vedla k jeho maximální letmosti a přechodu k Just Go With It. Intenzivně shitózní dojem, že sleduju něco z pera tvůrců právě téhlé stanice, mě ale donutil sledování po 15 minutách ukončit. Jakožto Charakter však nechávám hypotetickou jednu hvězdičku. Věřím, že na takové hodnocení to film mohl během těch 117 minut (boha jeho, ještě, že jsem to vypnul tak brzo) nějak vytáhnout.

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

Vono hele, jasně, že dobrý, jó. Ale tak dobrý, že z toho Halyvůd čapne na perdel a začne Linovi házet nabídky horem spodem? To fakt jako né, helé. Kde má gigamilijónový šeky vypsaný Blomkamp za Dystrykta a Abrams za Stár Treka? A jo ... vona Fést Fájf vydělala celkem šescet mega. No to mě podefekuj. Zrovna u bijáku, kterej drží pohromadě jenom tak tak, že se do konce těsně nerozpadne, to, jako, helé, čubrním.

plakát

Na jídle záleží (2008) 

Přinejlepším jen lehce inspirující a ne zrovna přehnaně informativní. Ale budiž, pořád to stálo za zhlédnutí a málem se dá říct, že tím člověk absolvoval úvodní superstručnou lekci studia o výživě. Otázkou zůstává, nakolik jsou prezentované informace pravdivé a taky to trochu smrdělo jako trailer na shop se zdravými potravinami "který najdete na naší webové stránce xyz". A propos, kdy se tvůrci naučí nedávat do dokumentů lidi, kteří působí lehce vyšinutým dojmem? S důvěryhodností to dělá zázraky.

plakát

Pelíšky (1999) 

Vezměte Pelíškům komedii a východní polokouli nahraďte tou západní a až děsivě trefně dostanete Revolutionary Road. Mendes z děsivé noty plete masakrující bič, Hřebejk si ji nechává jenom jako tenkou řezající nitku. Jinak ale špička české filmové tvorby, která obstojí i ve srovnání s imperalistickými hity.