Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (102)

plakát

Monster Hunter (2020) 

Ono to není tak zlé, akorát je to zbytečně natažená děsná nuda a vizuální triky jsou jak z devadesátkového Herkula či Xeny.

plakát

Nevina (2021) (seriál) 

Fajnový seriál, jen ty nekonečné zvraty začnou kolem poloviny trochu unavovat.

plakát

Armáda mrtvých (2021) 

Film začne vlažně a pak už je to jen horší a horší. Postavy jsou komiksové karikatury a supertvrdá hláškující pilotka je definice "cringe". Z upoutávek je divák nalákán na trochu jiný děj, což je na škodu, jelikož jak může být věci prospěšné, když naštvete diváka hned po pěti minutách a pak už žádná spása nepřijde? No a na závěr dodám, že v tradičním hollywoodském duchu se některé postavy chovají až iracionálně tupě.

plakát

Devadesátky (2018) 

Artovka snažící se o nostalgii. Ta se sice nedaří na jedničku, ale jako zromantizovaný pohled na konkrétní časový úsek jednoho místa a motiv "dospívání" to celkem funguje. Navíc se povedl střih a film tak plyne jak voda a nikde se příliš nezdržuje.

plakát

Šiva Baby (2020) 

Spousta nevyužitého potenciálu z toho udělat skutečně komedii. Takto je z toho většinu času psychothriller bez zápletky.

plakát

Godzilla vs. Kong (2021) 

Takových dějových linek bylo zaříznuto a zahozeno ve střižně, že na konec od každé dostaneme akorát teaser. Příšerky fajn, ale vizuální vyspělostí se zas tolik neposouvají od tvorby, řekněme, Transformers. Ve výsledku tak dostáváme jen další variaci na kultovní klasiky typu Mega Shark vs. Giant Octopus (2009) s nezměrně větším rozpočtem pro speciální efekty. Abych jim tu třetí hvězdu ještě nesebral.

plakát

Předstírejme, že je to v pořádku (2021) (seriál) 

Martin Scorsese idolizuje neurotickou, protivnou, neustále si stěžující, židovku-důchodkyni z New Yorku. Prázdný a zbytečný portrét stížností jedné nevýznamné osoby.

plakát

Alice in Borderland (2020) (seriál) 

Ohromná škoda, pokud by se někdy nevyskytlo pokračování. První série pěkně plyne a udrží si napjatého diváka. Akorát se děj nachází tam, kde se nachází ;) Shrnul bych to totiž takto: je to uzavřené, ale nikoliv dokončené.

plakát

All Joking Aside (2019) 

Příjemná, rychle ubíhající jednohubka. Zasloužilo by to o půl hvězdy víc.

plakát

Základna (2019) 

Co zaráží, je chybějící zpětný ráz, když se nám pan Eastwood díval a střílel přes kukátko.