Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (265)

plakát

Adamova jablka (2005) 

Neuvěřitelné hlášky, neuvěřitelné scény a příběh. Je to prostě strašná šílenost, člověk se chvilku směje až se za břicho popadá a během vteřiny někdo leží s vystřeleným mozkem na chodníku a já nevím jestli se mam pořád smát nebo brečet, jenže on ten samý člověk za pár minut sedí na zahradě nemocnice a pojídá koláč...... Začínám si vážně zamilovávat Severský filmy, protože takovýhle styl filmů prostě nikde jinde nedělají. Nebudu se radši zmiňovat a zážitku z kina, to už bylo zase bohužel něco úplně jinýho..... [Severská filmová zima 2013 - Kino Atlas - 13.2.2013]

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Vzhledem k tomu, že Burtonova Karlíka a továrnu na čokoládů naprosto miluju a zejména pak Johnyho Deppa v roli willyho Wonky, tak i Alenku v říši divů a opět johnyho Deppa v roli trochu až úchylného kloboučníka jsem si oblíbil. Jídlo které zvětšuje, pití které zmenšuje a spousta dalších podivností. Film má docela zajímavý spád, rozhodně musim říct že jsem se nenudil, spíše naopak celou dobu jsem s napětí sledoval co se bude dít. Pokud máte například v plánu skouknout nějaký film a budou s vámi koukat i vaše děti tak rozhodně berte novou Alenku.

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Určitě lepší než původní spiderman, ale i tak tu bylo dost nepříjemných věcí (opravdu to s těma jeřábníkama mysleli vážně?). Příběh už je dost ohraný a tak doufám, že tohle bylo naposledy co se někdo pokoušel z něj něco vyždimat, protože teď už to opravdu může byt jen horší. Jinak, ale příjemný večer a návštěva kina super [Cinestar Anděl - 16.7.12]

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Nádherný film, který je svojí zmateností naprosto vyjmečný. Audrey Tautou hraje naprosto úžasně a jsem si jistý, že nikdo jiný by to tak dobře nezahrál. To co mě ale na filmu dostalo úplně nejvíc je hudba. Možná mam trochu zvláštní vkus, ale tohle bych mohl poslouchat od rána do večera. film 4*, hudba klidně i 6* :-)

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

Nebudu hodnotit po shlédnutí 5 dílů, ale vyjádřit se musím. Čekal jsem to lepší, tohle mi zatím příjde jako taková kurva přehaná šílenost. Každý alespoň trošku normální člověk už by dávno utekl a nechal dům domem. Fascinuje mě kolik lidí může být v jednom domě, aniž by si jeden druhého (třetího, čtvrtýho, pátýho,.....) všimli a přitom tam 3/4 z nich nemá co dělat. Po 1. serii nečekal jsem takové zakončení série, ale nakonec to docela ušlo. Po 2. serii naprostá špička. I když ten začátek byl horší, tak se to opravdu rozjelo a druhá série byla mnohem lepší než první. Už se nemůžu dočkat třetí.

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

I když je Pohlreich občas až trochu moc hrubý, tak je Ano šéfe jeden z mojich oblíbenějších pořadů. Ona totiž ta jeho vulgarita dodává pořadu ten "šmrnc" a člověk se z něho občas opravdu sype smíchy "Ty vole, ty to mícháš jak Babica".

plakát

Argo (2012) 

Takhle se po ránu mučit, je to neuvěřitelné napínavý drama. Až se mi skoro nechce věřit, že je to podle skutečnosti, i když zrovna v tomhle případě se o tom opravdu nedá pochybovat. Nedokážu si představit jak na tom asi doopravdy těch 6 lidí muselo při pobytu na kanadský ambasádě, při samotnym transportu na letiště a všech těch kontrolách, psychicky být. Musel to být strašný zážitek. I když podle toho závěru to vypadá, že kdyby se nechali hned na začátku chytit, tak by se i tak domů v pořádku dostali, jen o pár měsíců později. Opravdu neuvěřitelný příběh.

plakát

Architektura interiérů (1999) (seriál) 

Asi nejdepresivnejsi porad vubec. Sledovat ambice mlade rodiny, ktera chce krasny dum pro sebe a sve deti, postupne se menici v nocni muru, totalni financni vycerpani, dum po 15 letech nedokonceny, deti uz odstehovane, manzele rozvedeni.... Kazdy kdo si mysli, ze uridit stavbu domu je pohoda, by si mel cely serial nakoukat. Miluju to :-).

plakát

Arka (2007) 

Moc pěkná depresivní atmosféra, moc pěkná animace i detaily a příběh hluboký i v 8 minutách, bez jediného slova. Prostě takhle si představuju povedený krátkometrážní film.

plakát

Armageddon (1998) 

Dneska už klasika mezi (téměř) apokaliptickými filmy. Bohatý, zážiný a více méně i logický příběh plný napětí. Díky tomuhle filmu jsem si strašně zamiloval Buscemiho, protože ten jeho psychopatický zvej je prostě dokonalý a do tohodle filmu