Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (56)

plakát

Rodinný film (2015) 

Jedna * za výkon Oty. Dobře hrál a i sem tam promluvil. Mnoho scén působí jako výplň stopáže a tam kde by se dalo přidat a děj rozvést naopak působí střih a diváku - domysli si sám.

plakát

Chvilky (2018) 

61%??? Za co? scénář byl psán 5 let... 93 minut totální nudy, čekání na nějaký děj, zvrat, zápletku..nic 1* za zvuk v titulcích jinak opravdu nic.

plakát

Upgrade (2015) (pořad) odpad!

frykulínský pořad pokuď je vám víc jak náct (a to se těm 17+ omlouvám :D) tak je to možná program pro vás jinak blbost - slušně řečeno a Měcháček je tydýt...

plakát

Muži vždycky lžou (2012) (TV film) 

Tenhle film jsme s manželkou náhodou stihli v televizi, dle informací to vypadalo na nic moc německou slátaninu ala Rosamunda Pilch.... ,ale opak je pravdou. Bavili jsme se dobře a to je myslím cíl tohodle díla.

plakát

Sanitka 2 (2013) (seriál) 

sanitka přes kopírák, co se týká profesních věcí: 1. doktor má poslední slovo neexistuje nějaká diskuze nosítka nenosítka, operátorky na 155 opravdu nejsou mladé nezkušené pipiny s nohama na stole, jsou to sestry se zkušenostmi z aro/jip aby byly schopné vést třeba resuscitaci po telefonu, řidič je taky od toho aby doktora chránil při napadení, navíc doktor co resuscituje sám pacienta? a pak mu "oživne" a hned po něm de... no pro divákovo oko možná fajn ale jinak... poslali tam vrtulník auto tam je samo první no nic moc... po dvou dílech tak hvězda a půl

plakát

Navždy svoji (2013) (seriál) 

Katoličtí fanatici s infantilní zábavou v podobě navlikání hadrů, což je asi jeden z malá okamziků kdy se můžou "osahat", pornoherečka s vychcanem a korunuje to mamánek Jaroušek což je exot k pohledání, no se zvědav jaké finále ukáže poslední díl, ale řekl bych že lepší jak svatba Jarouška a Běly to nebude. Btw katolíci si musí vše odpustit, takže i nevěru a třeba zločin?

plakát

Occamova břitva (2012) (TV film) 

Mno velmi překvapilo, napětí se dalo krájet a závěr by asi vystacil na dalších 70 minut...

plakát

Ponorka X-1 (1969) 

3 hvězdy jsou možná moc, ale hodnotím celkem kladně poměrně zdařílé zpracování ponorek, co už se tak přehlédnout nedá je blbost němců a odhození náloží s tím, že se ponorka zvedla o x metrů a vrazila do kýlu Tirpitze... od čeho sou balastní nádrže a pak také blbost v podobě toho že armádní potápěči opravdu nepoužívali aqualungy s odpouštěním vydýchaného vzduchu do vody to by bylo po překvapivé akci jedna dvě.

plakát

Dobrý voják Švejk (2009) (TV film) 

Zas tak špatné to nebylo, dost vynikajících momentů bylo vynecháno a něco ne zrovna dobře domyšleno. Animováno celkem pěkně.