Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (75)

plakát

Amerika má talent (2006) (pořad) odpad!

Kdyby měl Mič Bjukenen hubu zacpanou hamburgerem tak by to bylo snesitelné. Aspoň trochu.

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Do psích pochev urousanejch, tenhle pořad je silnej jako noha od kulečníku. Gordon Ramsay? Kdepak, Zdeněk má ten UM!

plakát

Babicovy dobroty (2008) (pořad) odpad!

Dobrý den drazí televizní diváci, vítejte u pořadu Babicovy totální sračkomrdky, které uvádím já, mistr světa hnusných hoven na talíři, ožrala a člověk co má totální temno v hlavě, Jirka Babica řečený prasopes obecný. Dnes si uděláme co?No uděláme si totální hnus, jako vždy, který by jste nedali ani svému nejhoršímu nepříteli. Vemete si nějaký, jedno jaký, čtyři vepřové kotlety. Říkám jedno jaký, protože z toho stejně udělám jadernou hlavici do kapsy. Teď tady mám nachystané nějaké zelí, co jsem chystal sám. Haha, jste všichni úplní kreténi, říkám že sem to chystal já, ale ve skutečnosti mám ruce úplně levé, tak mi to tady dělaly ty svině z televizní stanice SračkyHovnaZmrdiHnusImbecilita. No tak to prostě vemu, dám tam nějaký koření, zase je jedno jaký, prostě to tam mrdněte jako já, potom nějakej olej, klidně i do auta, protože je jedno jakej, počkejte musím jít doplnit zásoby vodky v mém organismu.T akže olej do auta, zalijte to klidně leteckým benzínem pro lepší chuť. Chutná? Nechutná že. No to je jedno, protože to je sváteční jídlo. Když říkám sváteční, tak tím myslím to, že když si ho jednou dáš tak umřeš. Proto je to sváteční. Takže to tam všechno nasereme do misky, dám tam špetku soli. No kurva, zase sem tam hodil půl sáčku, ale to je jedno, jak říkám. Víte jak dlouho to pak máte vařit? Vaříte to do té doby, než to je. Jak já říkám, není to do té doby, než je to pořádně měkký. No a potom to je. To je kurva hnus co? Nevadí, hlavně že dostanu prachy a mám v piči všechno, fujtajbl. Tak si dáme teďka vyprošťováka. Víte jak, já alkoholik opici nemám, protože sem napranej furt. Když je nejhůř, dám si dycky nějakou svoji sračku, to mě postaví na nohy. Ale vy, mé drahé prasata, ještě nejste takový zkundyzmrdi jako já, takže potřebujete mého vyprošťováka. Takže následovně drazí jebáci. Zase je to úplně všechno jedno, prostě dejte co chcete jak chcete, důležité je, aby tohle, co vypadá jako třikrát použitej toaleták z hajzlu, bylo celé 4 dny v ledničce. Zavři hubu vyjebanče, mám u prdele že za 4 dny nebudeš mít opici, musím ukázat tenhle gastromimozemský zázrak, co jsem se naučil v nejhlubší stoce v mém rodném městě Prasošpekátově. Takže zase vemte plnej pytel všeho, nejlépe prefabrikáty za 5 korun, ať to má co nejvíce ředidel, sladidel, stabilizatorů a takových dobrůtek, co já mám rád. Kecám, mě stabilizuje jen flaška vodky. Víte co, všichni běžte do prdele, já to tu jebnu do mé kouzelné pece, ve které je všechno jídlo za minutu hotové. Tak a teď se udavte a doufám že chcípnete. Váš prznitel jídla, chodící flaška vodky a jeden z největších zmrdů, Jirka Blbica.

plakát

Big game (2010) (pořad) 

Daniel Negreanu. @SexyAjinka: "Co jim dalo právo se titulovat jako profesionální hráči pokru". Zřejmě vyhrávat statisíce dolarů ročně a být uznávaný ve skoro všech pokerových kruzích ženám nestačí.

plakát

Bojiště Země: Sága roku 3000 (2000) odpad!

While you were still learning how to SPELL YOUR NAME, I was being trained to CONQUER GALAXIES! Vítěz několika oscarů, především ve všech existujících i neexistujících kategoriích, Sága 3000. John už dotančil a rozhodl se, že si vydělá "hraním" nějakého kripla s velkýma rukama, něčím neidentifikovatelným na hlavě ve filmu, kde je všechno naprosto na kouli až mi z toho praskaj koule. Jestli se bude postapokalyptická budoucnost odehrávat v takové nakloněné rovině jako tenhle film, tak ji opravdu nechci zažít. A napsat, že hlavní přednosti tohodle filmu jsou vizuální stránka a hudba, tak to je fakt na vyšetření hlavy. Tím asi kolega myslel ty super hustý trikový orgie stíhaček, možná že i Majkl Bajů se z toho posral jak to viděl. Jen vědět, jestli Travolta měl tolik soudnosti a chtěl tímto dílem ukázat jakou "kvalitu" má ta církev od jeho kámoše, nebo se to prostě natáčelo při nějaké alkoholové lázni. Já to nestírám abych byl cool, já to stírám protože je to jedna z největších kokotin co jsem viděl. I After Earth je proti tomuhle veledílo.

plakát

Bourneovo ultimátum (2007) 

Konečně. Pár let poté,co jsem shlédnul Ultimátum, jsem našel hlavu a koule. Bohužel, sex se ženou nebude už nikdy jako dřív. No, ledaže bych měl při něm puštěnou celou trilogii s Jasonem Bournem.

plakát

Bournův mýtus (2004) 

Paul, John, Matt. Díky těmto mistrům vím, jaké to je cítít se jako dvakrát použitý toaleťák. James Bond, Jack Bauer, Optimus Prime, Hulk, atomová bomba. Ti všichni jsou ve srovnání s Jasonem Bournem jen malinký hrášek ztracený v oceánu.

plakát

Cesta do hlubin študákovy duše (1939) 

Sotisfikovaný humor a nádherné zobrazení mnoha podob nejen vztahu učitel-žák, ale také vnitřního rozpoložení studenta. Klenot.

plakát

Ďábel v těle (2012) 

Začínám si myslet že exorcismus rovná se debilismus. Pořád to samé dokola, hodinu mluvíme, pět minut překvapivě solidního vymítání, pak zase mluvíme aby jsme udělali ten nejrafinovanější twist v historii lidstva. V jednoduchosti je síla, dejte mi chvilku keců a pak hodinový adrenalin plný vymítání, diabolicusu hnusu a hutnění atmosféry. Doku styl to nezachární.