Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Místnost sebevrahů (2011) 

Pro mě parádní film. Nechtěl jsem aby tenhle film vůbec někdy skončil prostě jsem chtěl sledovat další a další dny Dominikova života, škoda jen že nakonec musel zemřít (to jsem trochu předvídal ale nepřipouštěl jsem si to :) ). Za mě *****

plakát

Carrie (2013) 

Asi první horor u kterého mi byla ,,hlavní vraždící postava" sympatická (nejvíc jsem měl husí kůži z Julianne Moore) . Určitě zajimavý námět i když přebraný, navíc Chloe to zahrála dobře!

plakát

Rivalové (2013) 

Na Rivaly jsem se těšil strašně dlouho a jen jsem čekal na tu pravou chvíli kdy se na tohle dílo konečně podívám. Úžasná podívaná na dva brilantní jezdce kteří ve své době napsali kousek historie tohoto rychlého a nebezpečného sportu. Jsem nadmíru spokojen se vším od režie přes skvělé herecké výkony až po soundtrack. Co se týče těch hereckých výkonů, přišlo mi jako by v tom filmu hrál samotný Nikki Lauda s Jamesem Huntem. Za mě určitě 5* a ještě jednu navíc!

plakát

Na doraz (2010) 

Příjemná inteligentní komedie bez jakehokoliv sexuálně nechutného teen humoru. Trochu mi to připomíná sérii Hangover a to nejen díky Zachu Galifianakisovi ale taky díky tomu v jakém stavu oba hlavní hrdinové nastupovali do auta v Atlantě a v jakém stavu vystoupily z úplně jiného auta v Los Angeles se zážitkem na celý život :D. Navíc než na 3* to ovšem nemá.

plakát

Zpátky do školy (2005) 

Trochu jako 21 Jump street akorát o dost nudnější!

plakát

Probudím se včera (2012) 

Mádl už se opravdu hodí jen do reklam. Z celého filmu mě pobavil jenom ,,Krejčíř".

plakát

Ten Největší (2007) 

Film jako takový je o ničem ovšem co je důležitější... pobavil mě! Dobrá pohodovka když chcete na chvíli vypnout mozek a nemusíte přemýšlet jak je možné že se někdo naučí za půl roku smrtící kung-fu, muay thai, karate a nevím co ještě údery navíc když je to někdo jako Rob Schneider kterému jsem se zase smál počas celého filmu.

plakát

Komici (2009) 

Mám rád filmy s Adamem Sandlerem protože mě vždycky rozesmějou. Tentokrát Adam zahrál víceménně vážnou roli a pobavil mě spíš Seth Rogen a jeho místy skvělé vtipy (Ray Romano/Seth Rogen: ,,Proto nevycházím z domu" , ,,Myslel jsem že tě má kažý rád") . Jinak film skvěle vystihuje že mít perfektní život není až tak perfektní.

plakát

Apokalypsa (2006) odpad!

O tomhle filmu už nechci nikdy ani slyšet, ještě teď je mi z něj "šoufl" ....aneb jak v mých očích potopit moje oblíbené herce za 145 minut (i když většina z nich už byla potopena po 20 minutách).