Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (207)

plakát

Svět podle Jima (2001) (seriál) 

Aj keď si tvorcovia niekedy neodpustia primitívne vtípky, tak stále to nie je najhoršie. V slovenskom znení: JOZEF ŠVOŇAVSKÝ a STANO KRÁL, ktorý sa tu troška pohral s hlasom, ale to on vždy.

plakát

Hope & Faith (2003) (seriál) 

Ak je toto "povedený seriál" tak ja som jadrový fyzik s geniálne vysokým IQ. Sorry, ale v porovnaní s Bláznivým Jimovým životom je VEĽKÁ BIEDA.

plakát

Sběratelé kostí (2005) (seriál) 

Aj keď ústredná dvojak srší pomerne slušným (a aj morbídnym) humorom, tak ma tento seriál nejak špeciálne neoslovil. V slovenskom znení netradične MILAN BAHUL (Boreanaz) a SLÁVKA HALČÁKOVÁ (Deschanel).

plakát

Tisíc a jedna noc (2006) (seriál) 

Jedna hviezdička za to, že sa hanbím pozerať ODPADOVÉ filmy a toto mi každý deň beží za chrbtom. Bohužiaľ. Inak, viete prečo je táto telenovela tak "sprdnutá"? Pretože beží v prime-time. Je to ale myslím úplne normálna telenovela.

plakát

Coach Carter (2005) 

V slovenskom dabingu nezvyčajne obsadený DUŠAN SZABO ako JACKSON, ale vďaka jeho umeniu dabovať to bolo počúvateľné. Réžiu mal ŠTEFAN MANDŽÁR.

plakát

Nezvěstný milenec (2007) (TV film) 

Na moje počudovanie to nebolo najhoršie, ešte tomu, ale niečo chýba. Možno nejakí známi herci, viac napätia a pekné grécke bohyne :-)

plakát

Dr. Ludsky (2011) (seriál) 

PRVÁ EPIZÓDA: Okrem štýloveho dizajnu, krásnych pohľadov na Bratislavu a môjho obľúbeného herca TIBORA VOKOUNA v úlohe náboženského fanatika nič svetaborné. Stále len vzťahy, len vzťahy, len vzťahy a depresie a zase vzťahy.

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Vážení PŘÁTELÉ, ano!

plakát

Zo zákulisia Markízy (1997) (pořad) 

Neviem či je táto relácia niečím, čo sa dá hodnotiť :-) Veď to trvá 15 minút. Ale súhlasím, že viac sme sa dozvedeli, keď to moderoval Repčík, ako teraz, keď tam poskakuje Roman Juraško a dokopy neprezradí nič.

plakát

Odpadlík (1992) (seriál) 

Sledoval som tento seriál pár krát na MARKÍZE s ekáckym dabingom a musím uznať, že zvučka tohto seriálu je podľa mňa naozaj vynikajúca úvodná zvučka s komentárom IVANA LACU. Lamasa daboval SKLÁR, Bobbyho MAJESKÝ a tú kočku si dabla PETRA VAJDOVÁ.