Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (1 072)

plakát

Elysium (2013) 

skvělé triky + Kruger vs. hloupoučký děj

plakát

2 zbraně (2013) 

Je to buddy movie a pak je to drsné krimi a pořád takhle dokola. Bohužel vychází z toho patvar.

plakát

Lovelace: Pravdivá zpověď královny porna (2013) 

Dobře natočený film, kdy řada scén je opravdu dramaticky vypjatých. Po shlédnutí jsem se začal více zajímat o její život a ono ejhle...tenhle film rozhodně není "pravdivá", ale trochu poupravená zpověď.

plakát

Kobra 11 (1996) (seriál) 

Hodnotím jen prvních pár sérií, přesně si už nepamatuju, u kterýho Semirovýho partaka jsem prestal, ale vzdy me to strasne bavilo.

plakát

Já, padouch 2 (2013) 

Těch žlutých tic-taců bylo někdy až moc. Nudný příběh zachraňuje řada povedených drobných vtípků.

plakát

Kick-Ass 2 (2013) 

Oproti jedničce se film posunul do bizarnějších vod. Což nevadí, ikdyž to nebylo nic pro mě. Co mě zklamalo, byl divný scénář.

plakát

Bernie (2011) 

Po velmi dlouhé době jsem viděl film, který se odlišuje od těch průměrných filmů, kde je scénář viděn milionkrát. A hodně se mi to líbilo. Jack Black tu hraje úplně jinou postavu než obvykle a daří se mu velice dobře (něco jako Jim Carrey ve Věčném svitu neposkvrěné mysli). Byl jsem velice potěšen tímto filmem a čím míň o něm víte, tím lépe.

plakát

Pařba na třetí (2013) 

Film se mi nelíbil pro svůj nedostatek vtipných situacích, které stejně jen obstarával Zach Galifianakis (jehož humor mi nebyl nikdy blízký) a Ken Jeong (jenž je už víc šálek mé kávy, ale tady vždy řekl nějakou hovadinu a pak se divně zasmál), přičemž zbývající členové Wolfpacku se zmohli jen na pár debilních otázek.