Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi
  • Komedie

Recenze (5)

plakát

Avatar (2009) 

Nedávno se mě ptal kolega v práci jaký je můj nejlepší film ,a já říkám nevím je jich víc,pak jsem šel do kina na 3D AVATAR a te´d už vím je to AVATAR.Nechápu lidi co dají meně než 90% a přitom píší že to byl jejich nejúžasnější zážitek v kině a ohodnotí tři hvězdy hrozný lidi.Pro Mě příbeh 95% efekty 100% hudba 95% Komentář od Gilmour93 je perfektně a trefně napsán, naprosto souhlasím.

plakát

Antikrist (2009) 

Moc nechápu tohle vysoké hodnocení , ale budiš, pro mě hrozně uchylná kravina bez jakehokoli něčeho 35%

plakát

Proroctví (2009) 

Jak už tady někdo o biblickém konci psal negativa, tak já bych to neviděl zase tak černě ba naopak docela příjemné překvapení.Tento typ filmu má skoro vždy tendenci končit pár mrtvíma a na konci mohutné hrdinské činy vše v dobré obrátí, což neustále a neustále dokola může zacít nudit a proto námět odvážně výbornej ,zpracování až na pár digitálnich chybiček hodně luxusní,od začátku do konce sem se moc moc bavil, Cage taky dobrý,takže není už co dodat 90%.

plakát

Kmotr (1972) 

Teprve dnes jsem dozrál na to abych mohl poctivě ohodnotit tento kousek. Nejsem velký příznivec mafiánských a gangsterských filmů, ale výjímečně musím přiznat ,že se mi KMOTR moc líbil {až na tu délku} hlavně vývoj mladého Al Pacina. Takže jinak to nejde musim dát 90%.

plakát

Vykoupení z věznice Shawshank (1994) 

Už je to delši dobu co jsem tento kousek dvakrat viděl, ale chtěl jsem ,aby byl první který na ČSFD ohodnotím. Ta píle a trpělivost krerá Vás dovede k omračujícímu momentu překvapení je naprosto užasná. Tim Robbins vynikající "TLESKÁM" Morgan Freeman samozřejmě taktéž. Právem je tento skvost na vrcholu a ještě dlouho bude.