Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (177)

plakát

Planeta Česko (2017) 

Dokument si na nic nehraje a tou nejhezčí formou ukazuje krásy našeho bezprostředního okolí. Díky za to.

plakát

Zoolander (2001) 

Dnes po desátém shlédnutí přidávám hvězdu, protože se pokaždé bavím a vlastně ani nevím, co bych filmu vytknul. Ano, je to blbost, ale parádně udělaná.

plakát

Přepadení v Pacifiku (1992) 

Je trochu smutné, že Seagalovo nejlepší film příšel tak brzy, a potom už to šlo jen níž a ještě níže. Zároveň je fajn, že alespoň něčeho takového dosáhl, protože další kvalitní film už nenatočil.

plakát

Ospalá díra (1999) 

S každým dalším shlédnutím i po téměř dvaceti letech se vždy ujistím, že jsem pět hvězd dal správnému filmu. Neznám žádnou jinou takhle roztomilou strašipohádku :)

plakát

Batman začíná (2005) 

Po několika letech znovu shlédnuto a opět jsem se ujistil, že 5 hvězd je naprosto zasloužených. Batman nikdy nebyl můj šálek čaje hlavně kvůli podivné filmové "komiksovosti", které jsem nikdy nebyl příznivcem. B.B. je však naprosto syrový, s geniální hudbou a až na závěrečnou romantickou scénu bez poskvrny výborný scénář, obsazení, kamera a vůbec všechno co si člověk může přát.

plakát

Adamova jablka (2005) 

Hned po prvním shlédnutí se film zařadil mezi mé nejoblíbenější. Není co dodat - sežeňte, pusťte si.

plakát

Osvícení (1980) 

Není to tak dlouho, rozhodl jsem se odškrtnout další z filmů, který by šlověk měl vidět. Od té doby jsem film shlédnul 5x. Až na herecký výkon Shelley Duvall, který je pro mě totálně mimózní a hodný leda tak divadelního představení v mateřské školce, je film brilantní ve všech ohledech.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Už je to dlouho, co mě nějaký film dokázal přikovat na 3 hodiny. Skvělá kamera, bez hluchých míst, úžasný LDC!

plakát

Plán útěku (2013) 

Franto, CAJK! A za krátkou scénu kdy Arnold drží samopal z vrtulníku a "kosí" ala Komando přidávám jednu hvězdu jako bonus!