Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (325)

plakát

Chůva k pohledání (1993) (seriál) 

Takovej průměr, lepší než Cosby, horší, než krok za krokem. Jen ten smích je tam navíc, klidně bych ho tu vynechal. Ale ta baba je šílená...

plakát

I Love You Phillip Morris (2009) 

Film kombinující Blow a Shawshank redemption s vězeňskou romantikou musí bejt hrůzná kravina. Ne ale, pokud je natočen s citem, a nadhledem, jako se tomu stalo v Phillipovi. Je to fajné, chvílemi jsem klukům tu jejich zamilovanost i záviděl, tak dobře to zahráli.

plakát

Iluzionista (2010) 

Jsem nesmírně zklamaný. Animace je dokonalá, do postav jsem se zamiloval, ale tempo vyprávění je k uzoufání stereotypní a zhruba od poloviny fimu už to prostě bezchybná vizuální stránka neutáhla. Škoda přeškoda.

plakát

Iluzionista (2006) 

Tak nějak o prdu film. Jestli mi někdo dokáže vysvětlit jeho výjimečnost, rád se nechám poučit.

plakát

Impérium - Mafie v Atlantic City (2010) (seriál) 

Ach ta atmosféra, ta je dokonalá, šaty, interiéry a ten Buscemi.... Po shlédnutí první půle první série si troufnu tvrdit, že seriál je naprostá pecka. Vivat HBO!

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Je hřích nazvat tenhle seriál Tuningovými Přáteli?? Myslím, že ne! Ted je víc zakomplexovaný, než Chandler, Marshal je větší magor, než Ross, Lili je větší fintilka, než Rachel a co je nejdůležitější ... Barney to v děvkařství dotáhl dál, než si Joey kdy dokázal představit. Sitkom parexcelance.

plakát

Jak jsem vyhrál válku (1967) 

Zatímco knížku jsem si zamiloval, ve filmu jsem se naprosto ztratil. Řekl bych, že je naprosto nemožné se orientovat ve zmateném sledu událostí, a tím pádem je pro mě "Jak jsem vyhrál válku" jasným filmovým zklamáním číslo jedna. Je mi až smutno.

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

parádička. Princip klasický, animace výborná, nápady úžasné. O čem jsem musel celý film přemýšlet? Jak je možné, že i při strašlivé proměně tělesné postavy náčelníka do podivné karikatury, pořád věřím že by podobnej tvor mohl žít a fungovat. Animátoři Dream worku jsou boží.

plakát

Jednotka příliš rychlého nasazení (2007) 

Fantastická nadsázka, skvělý humoc a dokonale odpovídající exteriéry. Definitivně se začíná zdát, že mi britský humor velice svědčí.