Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (735)

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Tak to byl nářez.. V jeden den Residen Evil 5 a Abraham - psychologycky jsem opravdu na dně.... Jeden film hopsanda, která porušuje snad všechny fyzikální zákony, druhý se nám snaží namluvit, že Abraham Lincoln stíhne pomstu, výcvik, přes výslovný zákaz mentora se zamilovat, po nocích zabíjet upíry, přes den politicky řečnit, kandidovat, svrhnout otroctví, a pomocí stříbrných vidliček vyhrát americkou občanskou válku... Po tomto výplachu jsem si rozhodl pustit ještě Monstra VS Vetřelci - a z celého dne to byl ten nejlepší nápad....

plakát

Ad Astra (2019) 

Ty vole von to je asi posledních 5 let trend, že o co hezčí zpracování vesmíru ve sci-fi filmu vidíme, tím pomalejší a debilnější děj ve filmu máme. Tyhle ty pózy - o jak je vesmír veliký a člověk je jen mravenec nám odstartovala Gravitace a už je to docela dlouho, kdy jsme se dvě hodiny filmu nemuseli dívat na jednoho člověka jak si pluje časoprostorem. Tady nám Pitt pluje k Neptunu, jak kdyby jel šalinou na konečnou na prygl a na smyčce potkal bezdomovce, doběhl jinou šalinu a jel zpět. To je scénář na dvě hodiny filmu, v němž opravdu stojí za zmínku jen půlminutová scéna startu rakety (na Pluto) a pár scén z vesmíru, které ve 4K vypadají opravdu luxusně. To je opravdu málo - a pokud to už někoho opravdu frustruje, co nám Bullock, Damon, Gosling i Pitt za posledních pár let ukázali, pustte si The Expanse, protože TOHLE je seriál, které hravě strčí všechny tyhle mnohamilionové blockbustery s přehledem do kapsy - UPLNĚ VE VŠECH SMĚRECH (I PO VIZUÁLNÍ A FYZIKÁLNÍ STRÁNCE). P.S. může mi někdo vysvětlit kam se poděla posádka ze stanice co vysílala SOS ? Tu jako pilotovali ty opice ??).

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

Pilot - docela hezky natočeno, bohužel na rozjezd slabota, bez pořádného záporáka, prostě svíčková s knedlou bez fláku masa. V pozadí jakási organizace, první chycenej starostlivej taťka, kterej za prvních 50 minut odšoupne pár regálů a zahodí 5 lidí a dostane kulku mezi oči (nebojte přežije to). To se mě zdá na komixovej seriál dost slabý. Uvidíme co dál,.. TAKHLE MĚL VYPADAT PILOT http://www.csfd.cz/film/287594-avengers-nejmocnejsi-hrdinove-sveta-the/

plakát

Alien vs. Predator: Redemption (2010) (amatérský film) 

A pak, že se nedá natočit zajímavý AvP. Tenhle 22 minutovej příběh je epičtější než oba AvP dohromady. Škoda jen, že graficky to není na úrovni ani animáků ani hraného filmu. Naopak audio je jasných 5 z 5. Atmosféru a napětí to rozhodně má. Chci další tři hodiny něčeho podobného v HD ! Kvalitní pocta oběma monstrům, která potěší každého fanouška.

plakát

Alita: Bojový Anděl (2019) 

Ze tří dějových linek (Marťanská válka, Robozávody a láska mezi člověkem a stojem) se nejvíc času vyplýtvalo na lásku. Ta mě paradoxně srala nejvíc. Robozávody byly do filmu zakomponovány jen tak mimochodem, děj filmu nikam neposouvají tudíž mě připadají tyhle pasáže docela zbytečné. A to co mě na filmu zajímalo nejvíc, původ Ality a její rozčtvrcení, válka mezi marťany a vzdušnými městy, důvod pádu měst a co vlastně v městech bylo je a bude, se řeší jen okrajově. Jo hezky se na to dívá ale že by mě to víc zaujalo, to neee.

plakát

Alois Nebel (2011) 

Jeden z nejlepších - ne-li nejlepší českej film, u kterýho se dá v kině v klidu usnout a vůbec o nic nepřijdete... Tipickej příklad, kdy forma zvítězí nad příběhem. Jak říkal Jirka Luňák : "Prostě pokus, kterej, bohužel, moc nevyšel....."

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Rozhodne lepší Spiďa pro teen publikum jak Spiďa pro malý děcka od Sama Ramiho s Tobiem, kterej mě do role Petra Parkra vůbec nesedel. Ješter slušný, docela akční, občas nějaká ta hláška já jsem s restartem spokojen a určitě bych uvítal i pokrčování..

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

Co do první série - asi jsem už vážně starej a viděl jsem toho tolik, že už mě (snad) nic nepřekvapí. Rozjezd ještě zajímavej a je fakt, že v každým díle nějakej ten mord je, ale s postupem času zjistíte, že skoro všichni jsou vlastně hodní a jedinej, kdo tvrdí muziku je gumovej panák a těhotná=mrtvá přítelkyně. Jediná a zásadní myšlenka, která mě zaujala, bylo zrození Antikrista a ta se - světe div se - nakonec vůbec neřeší.. Horrorovému seriálu co mě vlastně vůbec neděsí já víc jak tři nedám....

plakát

Andílek na nervy (2015) 

V podstatě úplně stejné jak Bezva ženská na krku, jen tohle je cílené na mladší publikum. Tohle schéma - z města přijede fiflena na venkov, tam jsou pro ni všichni jen burani, chvili tam žije, pak zjistí, že je to lepší způsob života než ve městě - mě už nemůže překvapit. Prostě na nedělní večer, když v TV dávaj jen Policie Modrava proč ne. Jen ten Mišík to tam kazí, z něj prostě herec nikdy nebude.

plakát

Anihilace (2018) 

Lehké zklamání, i když je to o level lepší jak všemi přeceňovaný Příchozí. Po příchodu na základnu bych si dokázal představit lepší zápletku s původní šílenou bandou vojáků, nebo s klonujícím mimozenským virem v jejich těle (klidně kopii legendární The Thing), než jakou cestou se vydala Natálka. Na absolutní konec pak uvidíte ten nejohranější předtitulkový šokující zvrat, který tento druh filmu vytáhne pokaždé, když si není jistý svým gradujícím finále (mohli jsme úplně stejný vidět třeba v Solaris 2002).Škoda, dobrých sci-fi filmů se za rok moc nerodí, promarněná šance zamrzí....