Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (735)

plakát

Kryptotunel (2024) 

Příběh drsnej, ale takovej šmejd měl dostat dvacet let. Takhle po skončení zbyde jen hořká pachut v ústech a vzkaz lidem - buďte šmejdi a nic se vám nestane.

plakát

Zabij mě, lásko (2024) 

Na Poláky až moc málo humoru. Ten durman to nezachrání...

plakát

Baiohazado: Desuairando (2023) 

Píšu to vždycky a napíšu to i ted: Residen Evil animovanej se mě prostě líbí. Pokaždé to má crazy finální supermostrum, spoustu jiných monster, super postavy - klasický klaďáky, dobrýho záporáka - jeho motivace vždy vykresleny, i choreografii soubojů, spousty těžkých zbraní a líbivé CGI.. Kam se hrabe serie s M.Jovovič (teda až na první díl. Tunel k Červné královně je pro mě nezapomenutelná scéna).

plakát

Bod obnovy (2023) 

Minority Report po Česku. Co naplat, že future svět je vyzobrazen suprově - všechny ty vychytávky a tak, když dobrou detektivku dělá především příběh. A tady je kámen úrazu. Co můžeme chtít po detektivce o 7 postavách, kde (když máte opravdu nakoukáno), tak vo co de, Vám musí být jasné po 20 minutách.

plakát

Bratři (2023) 

Těžká doba, těžkej film. O Mašínech jsem toho moc nevěděl, a po shlédnutí filmu ani nevím zda jim fandit, nebo je zaškatulkovat jako vrahy snažící se utéct (co se úplně vysrali na rodinu), protože z protikomunistického odboje toho moc neukázali. Jediné co vím, že tuhle dobu zpět určitě nechci. Z východu nepřišlo a nikdy nepřijde nic dobrého...

plakát

Čmuchalové (2023) (seriál) 

Není to sice taková vykosťovačka jak Modrá až na kost, ale celkově vzato boxerský styl v pouličních bitkách na bejzbolky a nože nevypadá vůbec špatně.

plakát

Jak být za vodou (2023) (pořad) 

Americko-indickej Polreich chodí po lidech, co si neumí spočítat "má dáti - dal" a snaží se je naučit jak s penězma. Bohužel do hloubky to moc nejde, takže průměrná česká rodina, co musí vyjít z 25000,- měsíčně se z toho moc nedoví. Maximálně to, že v LA žije pijavica, co dostává půl mega mesíčně, žije sama se 4ma psama a půl mega ji nestačí.

plakát

Krev a zlato (2023) 

Poctivé čtyři. Na Netflix více než kvalitní...

plakát

Marvels (2023) 

Thanos se v hrobě obrací ! Hloupá multi-kulti rasistická pohádka kde jedinej borec je Nick Fury jehož postava úplně stratila charisma.