Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Romantický

Recenze (74)

plakát

Millerovi na tripu (2013) 

Sympatičtí herci, bezva hlášky, ale jinak jeden velký průměr, označení "komedie roku" je hodně nadnesené... Hodnocení: 3,5 *

plakát

Newyorská romance (2013) 

Pro mě jednoznačně objev roku. Skvělá hudba, zajímavá práce s kamerou - kdy vás nutí slyšet, to co byste měli slyšet. Líbil se mi i způsob vyprávění, kdy se za "příběhem skrývá příběh" a píseň, kterou slyšíte podruhé nebo i potřetí, má uplně jiný smysl. Tři nezapomenutelné scény s Keirou Knightley, která jedním pohledem dokáže vyjádřit uplně všechno. Po dlouhé době konečně nějaký film, který určitým způsobem vybočuje z řady. Už se těším na soundtrack.

plakát

Avengers (2012) 

Nejvíc jsem se těšila, až přijde na scénu hláškující Tony Stark a nezklamal mě :D Mezi Natašou a Burtonem to pěkně jiskřilo, mohli by je třeba někdy dát dohromady :) Nejvíc mi bylo líto agenta Coulsona, vím, že se někdo musel obětovat za tým, ale on byl prostě sympaťák... Cobie Smulders pro mě byla milým překvapením. Celkově film super :) ale působilo to na mě jako taková předehra, která když se ujme, tak bude následovat druhý díl, který bude ještě nářezovější :) a to já doufám, že bude!!! Po prvním shlédnutí 4,5* :)

plakát

Gympl s (r)učením omezeným (2012) (seriál) 

Pilotní díl byl fajn. Uvidíme, jakým směrem se bude seriál ubírat. Pevně doufám, že se z toho nestane další nekonečný seriál. Stará garda v čele s Karlem Heřmánkem, Libuškou a spol, fakt válí, :) už jenom kvůli nim stojí za to, se na Gympl podívat. EDIT: Bohužel se stalo to, čeho jsem se obávala, Gympl začíná sklouzávat směrem k Ulici. Ubírám na hodnocení. Konkurenční Základka nemá chybu.

plakát

Láska všemi deseti (2012) 

Milá retro romantika o tom, jak chudá písařka ke štěstí přišla, v hlavní roli s francouzskými Ewanem McGregorem a Audrey Hepburn. :)

plakát

Probudím se včera (2012) 

Dokud je na scéně Mádl a "zlatá osmdesátá" tak to vůbec není špatný.

plakát

Signál (2012) 

Nebyl to špatný film, ale vidět znova už ho nepotřebuji. Paradoxně posledních 15 minut bylo nejlepších. Tento snímek je důkaz toho, že ani sebelepší herci, a že jich tam bylo, nemůžou film zachránit, i když dělají, co mohou. Moc se mi líbila postava Jiřího Menzela :) a 80tková verze Tepláků. Hodnocení: 2,5

plakát

Skyfall (2012) 

Do kina jsem šla značně skeptická, protože v předchozích dvou snímcích mě Craig nijak zvlášť nepřesvědčil a odcházela jsem nadšená s vědomím, že ten film chci vidět minimálně ještě jednou. Líbil se mi od úvodního song od Adele, přes suchý britský humor, který považuji za největší plus tohoto filmu, charismatického záporáka a ne jen obyčejného slizouna, bond theme, geekovského Q, flirtující Moneypenny, bitku stínů, světlenou show v Šanghaji, varaní hnízdo až po drsné studené Skotsko a závěrečnou bitvu. Rozhodně nejlepší Bond v éře filmů s Danielem Craigem.

plakát

Sněhurka (2012) 

Komu se líbily Princezna nevěsta nebo Hvězdný prach bude spokojen :) Pro mě jednoznačný vítěz v souboji Sněhurek.

plakát

Terapie láskou (2012) 

Po druhém zhlédnutí přidávám hvězdu.