Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Romantický

Recenze (74)

plakát

Zmizelá (2014) 

Jedním slovem? Nálož!

plakát

Newyorská romance (2013) 

Pro mě jednoznačně objev roku. Skvělá hudba, zajímavá práce s kamerou - kdy vás nutí slyšet, to co byste měli slyšet. Líbil se mi i způsob vyprávění, kdy se za "příběhem skrývá příběh" a píseň, kterou slyšíte podruhé nebo i potřetí, má uplně jiný smysl. Tři nezapomenutelné scény s Keirou Knightley, která jedním pohledem dokáže vyjádřit uplně všechno. Po dlouhé době konečně nějaký film, který určitým způsobem vybočuje z řady. Už se těším na soundtrack.

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

První polovina výrazně slabší, druhá půlka první série příjemně překvapila. 3,5*

plakát

Sólokapr (2006) 

"Dorky" Johansson, nařachanej Jackman a hláškující Woody, co víc si přát...? :)

plakát

Millerovi na tripu (2013) 

Sympatičtí herci, bezva hlášky, ale jinak jeden velký průměr, označení "komedie roku" je hodně nadnesené... Hodnocení: 3,5 *

plakát

Probudím se včera (2012) 

Dokud je na scéně Mádl a "zlatá osmdesátá" tak to vůbec není špatný.

plakát

Dobrý ročník (2006) 

Ani po sedmi letech neztratil svoje kouzlo, naopak zraje jako víno.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

To, že je Quentin Tarantino "vyšinutej magor", tuším delší dobu, ale po zhlédnutí Panchartů, mu nemůžu upřít určitou známku geniality. Nemůžu se zbavit dojmu, že se mu konečně podařilo i přes jeho styl "skládání poct svým modlám" vytvořit divácky atraktivní film, pro mě zatím jeho nejlepší film (Nespoutaný Django zatím neviděn). Na mrazivě kultivovaného plukovníka Hanse Landu, Pitta s jižanským akcentem a do jisté míry specifickým smyslem pro spravedlonost jen tak nezapomenu, o Mélanii Laurent a Shosanině pomstě nemluvě. :)

plakát

Láska všemi deseti (2012) 

Milá retro romantika o tom, jak chudá písařka ke štěstí přišla, v hlavní roli s francouzskými Ewanem McGregorem a Audrey Hepburn. :)