Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (965)

plakát

Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012) 

Pecka z podobného ranku,jako loni Vřískot 4,jen Prcičky doplácejí na fakt,že původní trilogie není až tolik má osobní srdcovka.Každopádně ale povedený návrat staré party,kterému už z principu vládne S.W. Scott.

plakát

Nevidím zlo, neslyším zlo (1989) 

Gene Wilder je parádní komik a s Richardem Pryorem vytvořil překvapivě fungující dvojku,která (věřte či ne) dokáže dobře pobavit i při více zhlédnutích.

plakát

Tombstone (1993) 

Jeden z vůbec nejzábavnějších westernů,kterej má Russella ve špičkový formě,Biehna ještě nehrajícího štěky a George P. Cosmatose,což je super režisér přesně na podobný fláky.O žádný umění se tady nejedná a trochu se stydím,že jsem to viděl už asi pětkrát,ale když něco baví...

plakát

Tajný obřad (1968) 

Zatraceně napínavé a výtečné obsazené,dalčší silně nadprůměrný film Josepha Loseyho,je velká škoda,že dnes tohoto režiséra v podstatě nikdo nezná.

plakát

Sunset Strip (2000) 

Málo známá,ale o to lepší zasněná komedie o partičce lidí 70. let,kteří touží po slávě a věří,že jí dosáhnout svým talentem.Super.

plakát

Jatka č. 5 (1972) 

Po Butchi a Sundancovi Hillův jasně nejlepší a nejzajímavější film,vynikající a zábavná směska žánrů,která klidně mohla být delší.

plakát

John Carter: Mezi dvěma světy (2012) 

Velmi příjemné překvapení,kterému jsem před zhlédnutím nevěřil nos mezi očima,ale Andrew Stanton mě nakonec přesvědčil,že kromě báječných animáků zvládne s přehledem i epickou sci-fi podívanou avatarovského ražení.Kitsch je dřevo,ale jinak... Bájo.

plakát

Tajemství mého úspěchu (1987) 

Michael J. Fox je tajemstvím úspěchu tohoto filmu,který by bez něj jinak zapadl do šedi komedií 80. let.

plakát

Očistec (1999) (TV film) 

Nesmírně originální záležitost,která,ač televizní,dokáže diváka v mnoha ohledech velmi příjemně překvapit.Třeba hereckým obsazením,které je velmi slušné.

plakát

Von Ryanův Expres (1965) 

Von Ryanův Expres představuje velmi působivý válečný snímek se zajímavým námětem a precizní režií.O plné hodnocení jej však ve výsledku obírá fakt,že Franka Sinatru zkrátka nepovažuju za dobrého herce,což se zde jen a jen potvrzuje.Přesto jsem film viděl třikrát a ani jednoho zhlédnutí nelituji.