Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Léto 1972: úřaduje Nixon a ve Vietnamu zuří válka. Horká léta 60. let pomalu chladnou. Úsměvná komedie vás zavede na bulvár SUNSET STRIP za šesticí mladých perspektivních umělců, kteří jsou odhodláni jít za svým snem a stát se slavnými. (oficiální text distributora)

Recenze (27)

miki68cz 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně jeden z nejkrásnějších filmů o syrové době sedmdesátých let. Úžasná plejáda skvělých herců v uvolněném snímku, který i po skoro třiceti letech vrací diváka do doby, kdy láska i atmosféra i muzika byly free a kdo stejně jako já někdy ochutnal LSD tak ví o čem mluvím. Mě byly tehdy čtyři roky ale hudba mne dohnala i po letech a tenhle film mi připomněl, jak důležité je žít naplno a radovat se z maličkostí. Skvělé herecké výkony všech zúčastněných ve filmu, kde není vedlejších rolí. Geniální kytary a krásné prostředí LA. Co víc chcete abyste si u filmu zavzpomínali a odpočinuli. DOPORUČUJI všem kdo alespoň trochu poslouchají opravdovou muziku. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Příjemný film, který sice nepřináší do pohledu na showbusiness a pravidla jeho fungování nic nového, ale je sympatický v tom, že všechny vztahové linie končí pozitivně, i když divák tuší, že v některých případech nebudou mít dlouhého trvání. Kladem je i obsazení, takové Anně Friel by člověk věřil milostné vyznání, i když ví, že se pár minut předtím vyspala s půlkou svých zákazníků.:-) Celkový dojem: 65 %. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tovaren na sny, kde vznikaju slavne filmy, este v takom roku 1768 vobec nestala, na mieste dnesnych slavnych hollywoodskych studii prevladali v roku 1768 klasicke piesocne burky, maximalne tam stala stara osarpana chatrc, ktora sa pomaly ale rozhodne rozpadavala. Vyvoj nezastavis, v roku 1972 uz ta Tovaren na sny zvana HolyVud ponukala hercom slavu, peniaze, zak tore sa dali kupit rozsiahle majetky, domy, vily ..... alebo uspesnu karieru. A moznost byt za vodou. A toto ponuka Tovaren na sny dodnes. Toto vsetk o laka 6 mladych ludi, ktori tuzia po slave, bohatstve atd atd ..... do toho este oficialny distributor splieta cosi o Nixonovi a vojne vo Vietname. To ale je zahranicna politika USA, a tam mam brutalne zabrany hovorit - a nejde len o zahranicnu politiku USA, rovnako aj povedzme zahranicna politika Ruska ci nejakej dalsej velkej krajiny u vsetkych tychto statov mam rovnake brutalne zabrany : film je len sivy sedivy priemer, nic zasadne : 55 % ()

bogomira 

všechny recenze uživatele

Zpráva o šíření kapavky v LA, nevtíravá mozaika lidskejch osudů, spousta super rockový muziky, bezva herci, no prostě všechno na svým místě, tak jak to má v dobrým filmu bejt. Snad jen ten sedmdesátkovej styl oblíkání mě moc nebere, ale zase už jen pouhý setkání dvou kluků s kytarama na ulici mi dokázalo vehnat slzičku do oka. Rockeři pozor! Film (nejen) pro vás! ()

Lou_DLy 

všechny recenze uživatele

spíš takovej výstřižek než příběh. o to víc ale působí přirozeně, žádný "tak teďka vám ukážu, jak to tehdy v těch dirty seventies vlastně bylo", atmosféra je hodně samozřejmá. absence silnějšího příběhu je ale přímo spojená s absencí nějakýho exkluzivně zapamatovatelnýho prvku. ačkoli aspirovat by na něj moh pěknej výkon anny friel! ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama