Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (656)

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

Takové české zjevení.!!!!!

plakát

The Punisher (2017) (seriál) 

Brutální a nekompromisní přesně jak v komiksu. To se mi líbí nic pro děti. Herec se snad pro roli narodil.

plakát

Liga spravedlnosti (2017) 

Dostal jsem přesně to proč jsem šel do kina a užil si to nadmíru v Imaxu.

plakát

To (2017) 

Hodně podobné jako Stranger Things včetně skvělých dětských herců a ušmudlaného venkova. Nevím kdo od koho bral inspiraci, ale to je jedno prostě se podařilo vytvořit něco tak děsivého což jsem už dlouho nezažil. Velký palec nahoru.

plakát

Zabiják & bodyguard (2017) 

Tak tohle byla buddy movie jako z 90 let. Jackson a Reynolds si špičkově sedli a dokonale vyvážili akci a komediální prvky. Tohle fakt jsem nečekal, že se Jackson tak odváže a není brzděný PG13.

plakát

Pobřežní hlídka (2017) 

Tohle rozhodně nelze brát vážně na to zapomeňte. Scénář to moc nemá jde o to aby scény nějak fungovali a to fungují. Obsazení je zajímavé chemie tam je parádní. Forky jdou hodně přes čáru a cíleně do R. Hodně dobře jsem se bavil celé dvě hodiny.

plakát

Válka o planetu opic (2017) 

Naprosto luxusní zakončení trilogie, která kromě skvělých triků nabídka i poutavý příběh. Césaruv příběh se tady uzavře tak i příběh lidí a nevím přesně jak by šlo na to navázat. Jednoduše kdybych to měl shrnout tak to byl velice silný zážitek ať už jste fandili lidem nebo opicím.

plakát

Král Artuš: Legenda o meči (2017) 

Hodně bych chtěl vidět další díl ale kasovni neúspěch to nedovolí. Tato verze Artuše je asi nejlepší mix akce a fantazy co jsem viděl a hodně tomu pomohloni herecké obsazení. Všechny dilky zapadají do sebe akorat. Guy Ritchie natočil dílo které bude časem hodně doceneno.

plakát

Wonder Woman (2017) 

Gal Gadot naprosto famózní prostě jako by se do role amazonky narodila.Chemie mezi Gal a Chrisem naprosto šlape. Akce je přehledná jako málokdy bývá. Konec je vidět že Zack Snyder dal nějaké rady.😃. Neberu to jako vytku spíš naopak jeho rukopis mám velice rád. Nečekejte do konce žádná podtitulkova scéna nebude.

plakát

Uteč (2017) 

Atmosfericky velice osvěžující tohle tady dlouho chybělo bylo tu napětí trochu té mystiky. Všechno nějak začlo plynout jak jsem vůbec nečekal až jsem z toho byl v šoku. Jedině James Wan a tohle mě během posledních let dokázalo vystrašit až jsem nedychal6.