Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (656)

plakát

Na férovku, pane učiteli (2017) 

Vyloženě průměr kde je jeden co si s ním každý vytře prdel a druhý co je král školy. Hodně velké plus je délka a i nějaký ten foreček se tu najde. Ice Cube klasicky dobrý zbytek tak nějak sekunduje. Nenadchne ani neurazí je to jen 90 minut času.

plakát

Duch ve stroji (2017) 

Nevím přesně jak moc se to liší od kultovní asijské produkce, ale mě jako diváka nezaujatého to hodně bavilo. Triky slušné i akce nebyla úplně marná. Ale tuším, že málokterý americký remake se vyrovná originálu.

plakát

Mumie (2017) 

Napětí, akce, potenciální možnost otevřít nové universum příšer to všechno tu je a kupodivu se mi to hodně líbilo i když postava Toma Cruise dopadne tak nějak neslavně a netuším jaké plány do budoucna by s ní mohli být.

plakát

Spider-Man: Homecoming (2017) 

Peter Parker je prostě kluk se vším co k tomu patří, vlastně je tu i něco navíc a to dost podstatného je spiderman. Sem rád, že aspoň tady není už po x té smrt strýčka Bena a nechci moc aby zase za pár let byl reboot. Co se tu hodně povedlo byl záporák s tváří Keatona i Tom Holland je tu hodně zábavný. Akce tu je ale není to nic z čeho by si člověk sedl na zadek. Iron Man je tu málo spíš jen tak na oživení. Ale jo nemám problem se těšit na další díly.

plakát

Válka o planetu opic (2017) 

Naprosto luxusní zakončení trilogie, která kromě skvělých triků nabídka i poutavý příběh. Césaruv příběh se tady uzavře tak i příběh lidí a nevím přesně jak by šlo na to navázat. Jednoduše kdybych to měl shrnout tak to byl velice silný zážitek ať už jste fandili lidem nebo opicím.

plakát

Král Artuš: Legenda o meči (2017) 

Hodně bych chtěl vidět další díl ale kasovni neúspěch to nedovolí. Tato verze Artuše je asi nejlepší mix akce a fantazy co jsem viděl a hodně tomu pomohloni herecké obsazení. Všechny dilky zapadají do sebe akorat. Guy Ritchie natočil dílo které bude časem hodně doceneno.

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Tohle je naprostá degradace značky Vetřelec i když v podstatě jde o Prometheus 2. Tolik nelogičností posádky to snad jsem ještě neviděl, zase spoustu náboženských blbostí o zrození. Pane Scotte tohle opravdu ne nechte sérii spát nebo to vložte do rukou Blomkampa jehož concept vypadal úžasně.

plakát

Transformers: Poslední rytíř (2017) 

Těžko hodnotit více než jako slabý průměr, akce to není asi třebas moc říkat je to Bay akce vypadá hrozně draze. Ale co mě ničí je naprosto stupidní a infantilní scénář tohle musel psát nějaký totální trotl. Bay tuhle sérii skoro zabil i podle nejslabších tržeb během všech 5 dílů. Záchrana je předat režii někomu jinému a zvolit jiný pohled. Svět Transformers je obrovský potenciál do budoucna tu rozhodně je.

plakát

Power Rangers: Strážci vesmíru (2017) 

V době komixovek , kdy se snaží být vice vážnější a drsnější. Tak tady se to udělalo jako klasický film pro mladé, který se snaží zavděčit všem, ale nějak to úplně nejde. Hodně se tu odkazuje na původní seriál jen se to obleče no nového kabátku. Na rovinu nová trilogie z toho nebude ale na jedno podívaní to je zcela v pořádku a užijete si to.

plakát

CHIPS: Bláznivá hlídka (2017) 

Přesně jak už kolega zmínil akčně to je slušné, vtipy tu jsou taky a super, ale mohli kapánek přidat na síle a množství. Uteče všechno tak rychle a člověk nemá vůbec problém si to užít.