Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

GO - GO šou (2000) (pořad) odpad!

Nikdy jsem nepřišel na chuť sourozencům Gondíkovým.

plakát

Tenkrát na východě (2004) (pořad) 

Bez Patrika "Mrázka" Hezuckého by to byl čistý odpad.

plakát

VyVolení (2005) (pořad) 

5* za první sérii a 1* za zbytek. Průměr tedy 3*.

plakát

Smrtonosná past 4.0 (2007) 

John Mclane se vrátil v snad ještě lepší formě než byl. Dovolím si říct, že je to snad nejlepší díl z celé série. Akce střídá akci, Johnovi hlášky nemají chybu (obzvláště hlášky ohledně kopající asiatky s jeepem v zadku a agentem Johnsonem). Justin Long si vede nad míru dobře. Režisér Len Wiseman taky příjemně překvapil. Celkově nejde nic vytknout, takže pět hvězdiček.

plakát

Drž hubu! (2003) 

Jean Reno a Gérard Depardieu rozehráli herecký koncert, u kterého prožijete útok na vaše bránice. Gérardu Depardiemu budete toho blázna opravdu věřit. Jean Reno si zase zahrál skvělého zabijáka s kamennou tváří. Tuto komedii vám opravdu vřele doporučuji, protože se jedná snad o nejlepší komedii, kterou jsem za poslední roky viděl. Kdyby byla možnost, že by mohl dát uživatel CSFD u jedno jediného filmu šest hvězdiček, dal bych těch šest hvězdiček právě tady, ale jelikož to nejde dávám „jen“ pět.

plakát

La Bamba (1987) 

Vynikající životopisný film o mladém talentovaném rock n rollovém zpěvákovi Ritchie Valensovi, jehož karieru a život ukončila letecká katastrofa. Tři nezapomenutelné hity, které stihl za svou krátkou karieru nazpívat a které také ve filmu zazněli, si budete ještě dlouho po skončení filmu pamatovat. Lou Diamond Phillips, si dovolím říct, zde hraje svou životní roli. Ve filmu jsou hlavně rozebrány rodinné vztahy a jeho karierový postup je spíše okrajovou záležitostí. Jedná se opravdu o špičkový životopisný film, proto s klidným svědomím dám pět hvězdiček.