Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smělá retroshow z doby, kdy se nesmělo. Kamil Urbánek a hvězdy, které nepadají. (oficiální text distributora)

Recenze (16)

ReMusiCZ 

všechny recenze uživatele

Dávám dvě hvězdy za samo o sobě dobrý nápad a obsazení moderátorů Patrika s Renatou, kteří z toho dělají zábavnou bejkárnu, ale celkově výsledné zpracování bylo takové nemastné, neslané, na úrovni českých zábavných pořadů z devadesátek, které z dnešního pohledu než vtipně působí spíš úsměvně, že jsme něco takového vůbec "hltali"... :) ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

No to byla pěkná blbost uváděná Patrikem Hezuckým. S tím filmem to nemá vůbec nic společného. :D ()

Reklama

Eisenmann 

všechny recenze uživatele

Naprostá šílenost. Tu jednu hvězdu dávám jen Patrikovi Hezuckému za to, že se mu sem tam povede nějaká vtipná hláška a v jiných pořadech nebo na Evropě 2 vůbec nebyl špatný a za to, že se tam občas objevila nějaká přijemná osobnost. Jinak to byl ale krok do prázdna, čistá tragédie v typicky trapné estrádní režii Novy. Snad už nás nikdo nebude nečím takovým víckrát trápit. 5% ()

Kenty 

všechny recenze uživatele

Když tento pořad porovnám s jinýma katastrofama, co český rybníček vydá, tak mi nepřijde tak hrozný. Je pravda, že pořad začal být koukatelnější až po příchodu Renaty Angelov, která tento pořád totálně vyšvihla a její převleky jsou neuvěřitelné, hlavně Slavěna Sličná je geniální a brečím u ní smíchy. první díl vůbec nezaujal, ale postupem času se viditělně zvedá popularita, které si mlžete všimnout vyššíma výhrama. Celkem příjemné jsou i náhledy na dobu před 30,40 lety, což vyplňuje i tu poučnou část pořadu. Hlavní vadou na kráse jsou některé rozhovory s celebritama, které jsou různorodé a pěvecká vystoupení alias otvíraní úst jako kapr s playbackem je na odchod na záchod. Suma sumárum celkem příjemný pořad pro odpočinek večer u televize, když nemáte náladu na film. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Patrik Hezucký už nechtěl dělat jen kokotka u Gondíků a tak ještě než se natrvalo usadil s Marešem v rádiu, vrhl se na moderování vlastního „zábavního“ pořadu. Společnost mu samozřejmě dělal pošahaná Renata Kajdžas. No úplný průser to nebyl, ale tyhle ty návraty v době byly opravdu vtipné jen málokdy a to spíš ze strany hostů, kteří alespoň trošku okořenili dost unylou úroveň zábavy. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama