Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (80)

plakát

Občanská válka (2024) 

Troufám si říct, že chtěl Alex Garland ukázat Američanům, co je to válka. A povedlo se mu to.

plakát

Bullet Train (2022) 

Hodnotím 3,5 *.  Moc mi nevyhovuje schéma, kdy příběh vrcholí v celé druhé polovině filmu. Ale koukatelné to je.  Zajímalo by mě, kolik z těch 90-ti milionů zaplatilo audi. A taky, proč na Sandru Bullock nepoužili filtr ze snapchatu, výsledek by byl rozhodně lepší.

plakát

Večeře po americku (2020) 

Trapné. To je to slovo, které jsem hledal po shlédnutí. Film podle mě spadá do kategorie "Vysyp bordel co máš v hlavě na papír a natoč podle toho film. A hlavně u toho moc nepřemýšlej." Všude v recenzích vidím slovo punk, ale ani jednou slovo psychopat. To mi přijde nevyvážené.

plakát

Nikdo (2021) 

Příběh plochý až k uzoufání

plakát

Bolest a sláva (2019) 

Do filmu se vcítí především stárnoucí homosexuální režiséři s podlomeným zdravím a drogovou minulostí (např. Almodóvar). Mě tam chyběl hlavně silný příběh. Nebýt hvězdného obsazení, byl by to propadák.

plakát

Raubíř Ralf a internet (2018) odpad!

Jednu hvězdu pro případ, že by druhá půlka filmu byla třikrát lepší než první. Ale nešlo to dokoukat. Rozhodně nepatřím do cílové skupiny, ale zároveň nechápu, kdo má tvořit tu cílovou skupinu. Každopádně mi jich je upřímně líto, ať už jsou to batolata, školáci, puberťáci, dospělí, nebo důchodci.

plakát

Výjimeční (2019) 

Kéž by byl film alespoň ze čtvrtiny tak dobrý jako Nedotknutelní. Spousta lidí si plete smutek s hloubkou, proto tolik hvězdiček. A to, že mezi pomáhajícími byli běloši, černoši, asiati, muslimové a židé působilo dost uměle, prvoplánově, k smíchu... no aspoň jednou jsem se u této komedie zasmál

plakát

První den zbytku tvýho života (2008) odpad!

Hodnocení na csfd mě nepřestává překvapovat. Kdyby tento film dávali v televizi, přepnul bych po čtvrt hodině. Ale s 80% hodnocení jsem byl zvědavý, jak se děj bude vyvíjet. A řeknu vám, že těch 109 minut bylo nekonečných. Film mě spíš připomínal venezuelskou telenovelu - stejně trapný a stejně plochý. A proč zapadá do žánru komedie, to je pro mě velká neznámá, začínám si trošku vážit Trošky.

plakát

Terminátor: Temný osud (2019) 

Scénář napsali čtyři tvůrci. Každý nejspíš přišel s pár nápady a tak nějak to splácali dohromady. Pak už stačí jen sehnat 200 milionů .... tradááááá ... další Terminátor je na světě :-(