Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (217)

plakát

Nákaza (2011) 

Na tomhle filmu jde nejspíše nejvíce vidět to, jak jsme zranitelní. Jak stačí jedna malá nepozornost a může se stát katastrofa takového obrovského rozsahu. Neskutečně mě tady vytáčela postava Juda Lawa, coby nezastavitelného novináře, který by pro vlastní slávu klidně nechal umřít milióny lidí, což asi dokazuje, jak moc dobře svou roli zahrál. Poutavý film, dobře sestavený, nezdlouhavý a zapamatovatelný.

plakát

Top Gear (1978) (pořad) 

Nejspíše se nenajde nikdo jiný s větším nadšením jak pro auta, způsoby jejich demolování, tak i pro humor s kapkou nadsázky, jako jsou tihle tři.. Co víc na to říct, než to, že pobavení i poučení je zaručeno:))

plakát

Adela show (2010) (pořad) 

Mám ráda jejich ironii, líbí se mi, že si umí udělat legraci nejen z ostatních, ale i sami ze sebe. Zdá se mi sice, že se humor někdy pohybuje až na příliš tenkém ledě, ale proč ne, dá se to snadno přehlédnout, když uvážím, jak zábavný celý pořad je, a zdravé upřímnosti spojené se zdravou a vtipnou ironií není nikdy dost. Celkově má tenhle pořad šmrnc.

plakát

Televarieté (1970) (pořad) 

Jako malá jsem tenhle pořad ráda sledovala a dodnes si některé scénky a vtípky pamatuju. Jiřinu Bohdalovou jsem nikdy nijak neobdivovala, ale tady spolu s Vladimírem Dvořákem tvořili báječnou dvojici, která se doplňovala, podporovala a občas taky hádala.. Takže když to shrnu, byl to jeden z nejlepších pořadů té doby.

plakát

Jeden musí z kola ven (2011) 

Přestože mám podobné filmy ráda, tenhle mě až tak nezaujal, protože se mi vůbec nelíbil jeho začátek, a v podobném duchu se to táhlo zhruba až do poloviny. Film je opravdu zamotaný, a souhlasím s jedním uživatelem - kdyby byl rozdělený do několika dílů, bylo by to mnohem lepší. Ale samozřejmě své klady měl také, a když jsem se konečně vžila do děje, začalo to být trochu napínavé.

plakát

Kazatel (2011) 

Nebylo to špatné, Paula Bettanyho mám ráda a podle mě se sem hodil. Upíři byli docela nechutní, takže taky svůj účel splnili (i když nesnáším to přehnané slintání..). Ale kdyby byl film zasazen jen do starší doby a nebyl by tak její kombinací s až příliš moderními prvky, líbil by se mi mnohem více.. (A ta animovaná vsuvka se tam taky moc nehodila..)

plakát

Hurá do džungle! 2 (2011) 

Já jsem asi takové dospělé dítě, protože animáky prostě miluju. Těchto několik příběhů mě moc pobavilo, u některých mi sice chybělo mluvení, ale na druhou stranu ono vydávání zvuků taky nebylo špatné:) Některé momenty byly překvapivé a opravdu zábavné. Prostě na pobavení a návrat do dětských let určitě super oddychovka:)

plakát

Miss Březen (2009) 

Střeštěná komedie s občasnými nechutnými scénkami, ve které se mi některé pasáže dost líbily, ale některé už moc ne.. Podobné komedie mám ráda, tahle nebyla špatná, ale taky ji neřadím ke svým nejoblíbenějším.

plakát

Exmanželka za odměnu (2010) 

Stále stejně skvěle praštěná Jennifer, perfektní škodolibý smích Gerarda, vtipné hlášky, štenkrování a jiskření téměř po celý film - o zábavu jsem měla postaráno:)) Pohodový film, ve kterém se ale pořád něco děje, takže přes svoji délku ani trochu nepůsobí zdlouhavě. A soundtrack je opravdu dokonalý, lepší už být nemohl, nádherně do filmu pasuje!

plakát

Červený pás (2008) 

Zajímavý film plný překvapení, ze kterého mám tak trochu rozporuplné pocity. Ze začátku se mi zdálo všechno zmatené, postupně to ale začalo dávat smysl. Hlavní hrdina byl opravdu duchaplný a očarující, věřila jsem mu jeho víru v dobro a spravedlnost. Konec filmu byl zvláštní, jako by mu něco chybělo. Každopádně zanechal dojem, a to je nejdůležitější.