Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (53)

plakát

Gran Turismo (2023) 

Jak facka, tohle že se skutečně stalo no ty vole! Když si chci večer odpočinout a neusnout, závodní film to jistí. Gran Turismo je svým způsobem vypravěčská klasika, ale tak to má lidstvo rádo od nepaměti, díky za to.

plakát

Zabiják (2023) 

Super kontrast oproti všem obvyklým filmů typu "drsný chlápek se mstí"´. Po prvotním překvapení z úvodní dlouhéééééééééééé scény, se mi to opravdu líbilo. Kolik tam padne výstřelů? Já nevím 10? max...

plakát

Želvy Ninja: Mutantí chaos (2023) 

Uchopit želvy jako solidní brak pro náctileté? No jistě! skvělá a zábavná podívaná rozmáchlá mezi undergroundem a popkulturou. Díky za to, nejlepší film s želvama.

plakát

Medvěd (2022) (seriál) 

Připomíná zlatou éru kvalitnějších tzv. web seriálů. Výborné herecké obsazení a zákulisí bistra v Chicagu tak nějak zákulisně.   Ve výsldeku trochu uřvaná a divoká podívaná, která s každým dílem dostává strukturu. Díky za ten počin.

plakát

Král Škorpión (2002) 

Dojezd devadesátek ve velkém stylu, co na tom že to nemá hlavu a patu, je to mizerné tím nejlepším způsobem. Občas humor. Díky za to.

plakát

Najděte mi hrdinu (2015) (seriál) 

Téma sledováno v průběhu let z různých perspektiv.  Zajímavý civilně pojatý příběh. První půlka za mne silnější, v druhé půlce to zvedl závěr.  Příběh o dobrých rozhodnutí z donucení, příběh o velkém egu mnohých, příběh o touze změnit svůj život. O politice nám tato minisérie, řekne mnohé. V české perspektivě k tomu máme možná blíže, než bychom čekali.

plakát

Akt (1997) (divadelní záznam) 

Kultovní a vzhledem k roku vzniku opravdu skvělé. Humor na pomezí Izera a Monty Pajtnů baví. Ano čekal jsme víc, chápu, že je to přechválené, čím víckrát si to pustíte tím víc se nasmějete. Některé gagy jsou dneska spíš k pousmání na hraně trapnosti. Ale samozřejmě velký díky za koncepční veledílo divadla Járy Cimrmana.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Stále jsme žil v domnění, že se v tomhle snímku plazí takřka 3 hodiny Leo blátem a to je celé. Místo tho jsme dostal naturalistický snímek kořenů kapitalistické Ameriky, kde nic není nemožné. Za mne dobrý obraz takyameriky. Díky za to.

plakát

Cheongnyeongyeongchal (2017) 

Málo komedie, málo akce, žádné dobrodružství. Nedokázal jsme ten film brát vážně, několik gagů bylo dobrých, celkově spíš proplulo.

plakát

Noc v muzeu (2006) 

Pustil, usnul, vstal, dokoukal...až mým dětem bude 9 tak se na to kouknem a bude to milé. Na ty pokračování nemám ani touhu ani motivaci...