Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (80)

plakát

Flash (2014) (seriál) 

Škoda, že se DC neumí odtrhnout od své formy: chudák chlapec hrdinou.. bla bla, až získá srdce své nic netušící kamarádky. Má to úmorný rozjezd. ALE! Rozjíždí se to do skvělých obrátek. Myslím, že si Flash zaslouží mou přízeň.

plakát

Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel (2013) 

Nejméně akční "akční" film co jsem kdy viděla. Film je zpracován dobře, ale chybí v něm ty spousty Allanových myšlenek, kterýma je vypravován celý děj knihy. Škoda, že největším fórům jsem se nasmála již v knize a ve filmu už pak nebyly tak objevně vtipné. Pro ty co nejprve koukli na film a až následně se začetli bude určitě připadat vše o spoustu lepší. Každopádně film není zklamáním a skvěle jsem se bavila!

plakát

Jmenuji se Khan (2010) 

Tolik pravdy a tolik krásy. Je to chvílema přemrštělé ale vyvyžuje se tím vážná tématika. Ten film mi vzal nejen slova a dech, ale především, alespoň na chvíli, ten špatný pohled na lidi. Dojala mě ta láska, která je z filmu vyloženě hmatatelná.

plakát

Herkules (2005) (TV film) 

Uf.. I v roce 1990 se točily filmy s kvalitnějšíma efektama. Ale co efekty, celé je to žalostně nudné a hrozné.

plakát

Asterix a Obelix ve službách Jejího Veličenstva (2012) 

Opravdu jsem se snažila sebe samu přesvědčit, že jsem už moc velká na takové filmy a jsem otrávená jen kvůili tomu. Ovšem to ani na pět minut nebyla pravda. Pokud si pustím animované seriálové Asterixe, připadám si zase jako osmiletý harant, co ukecává babičku, aby ho nechla se dívat ještě na jeden díl. Tohle mě málem rozplakalo ihned po úvodních titulkách. Za tento snímek bych jednoduše vyliskala všem zůčastněným. Takhle prznit ideály nám odkojeným na galských divočácích.

plakát

Wild Wild West (1999) 

Je třeba povznést se.. Je to pakárna jak svět, ale neurazí a docela i pobaví.

plakát

Lidská stonožka (2009) odpad!

To, že někoho napadl tento námět mě neudivuje. Ale je mi zle z toho, že je to někdo ochotný natočit. A vůbec nechápu, že někdo vůbec je ochoten hrát v tomto filmu. Lidi jsou divnější než divní. Pro tohle prostě neexistuje slovo.

plakát

Angelika a král (1966) 

Žena, která si šla vždy za svým. To je věc, kvůli které se mi film líbí. Motivuje a inspiruje. Nemluvíme-li o jisté nemilé vlastnosti Markýzy de Plessis-Bellieres a to milovat všechny muže světa:)

plakát

Teď a tady (2012) 

Rakovina 100x jinak, aneb zlatý důl filmařů, ale jinak moc pěkní lidi v moc pěkně zpracovaném filmu.