Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Horor
  • Akční

Recenze (49)

plakát

Avatar (2009) 

Vizuální stráka: 5*, příběh: 1*.

plakát

AZ-kvíz (1997) (pořad) 

Divat se, jak vyherce naslepo strili okolo policka s premii a nakonec vyhrava nekolik usmudlanych stovek? To ma uroven!

plakát

Dům naruby (2003) 

Dvě hvězdy za negerský spirituál.

plakát

Edith Piaf (2007) 

Rovnou se přiznám, že jsem film neviděla celý, přesto si dovolím hodnotit. Filmů jako je tento jsem totiž už pár viděla - a to mi bylo jasné po první minutě. Musím říci, že ještě před pár lety na mě tohle schéma fungovalo mnohem lépe a na hodnocení Edith bych jistě přidala. Tentokrát jsem se ale cítila doslova vydírána.

plakát

Fargo (1996) 

Asi jsem jeden z mala divaku, kterym Coenovic JINAK nepripada jako LEPE. Cela zapletka byla fajn, perfektne byly vyuzity vsechny body, na nichz se jednoduchy plan mohl posrat a scena s drtickou bude navzdy patrit mezi me oblibene, ale to je vsechno. Pro me byl film prilis plochy - nemohla jsem se vzit do postav a videt svet jejich ocima, coz je pro me v kazdem filmu naprosto stezejni. Pristup bratri Coenu JE jiny, ale pokud mi brani v tom, co ve sledovani filmu hledam, nemohu z neho jasat.

plakát

Funny Games (1997) 

V první polovině velmi sugestivní - ponížení, odpor a strach se přenáší z hrdinů přímo na diváky. Na scénu s vajíčky nikdy nezapomenu. Druhá polovina ale překvapivě přestává fungovat a divák si začíná přát, aby je už proboha všechny oddělali.

plakát

Hory zalité krví (2009) 

Radeji nez na tohle bych se podivala na film, okolo nehoz se vse tocilo.

plakát

Hostel (2005) 

Nevim, co by ti lidi jeste nechteli. Vzdyt tam je i vytekly oko!

plakát

Hrabě Monte Christo (1954) 

Když se dívám na všechna ta kladná hodnocení, přemýšlím, zda-li jsme všichni viděli tentýž snímek. Dle mého názoru jde o absolutní zpronevěření se knižní předloze, což v tomto případě nemohu odpustit. Zatímco seriálu z roku 1998 s Gérardem Depardieu odpouštím obzvláště díky výborným hereckým výkonům, výpravě a skvělé hudbě těch několik dějových nepřesností (a neuvěřitelně přeslazený neknižní konec), této snůšce nesmyslů, které kromě jediného dobrého herce vše výše jmenované chybí, dávám bez výčitek jednu hvězdu.